Follow:
INTERIOR

SEJ DESIGN -DETALJER FRA MIT HJEM

SEJ DESIGN -DETALJER FRA MIT HJEMSå er det igen tid til et lille indlæg med billeder fra min lejlighed. Min fine MULTI RETANGULÆR pynter fint på bordet med en dejlig lille sukkulent i sig, jeg elsker grønne planter i hjemmet og denne fantastiske gummi krukke giver et lækkert moderne og stilrent look, hvilket jeg er helt vild med.

2 Bakke1

Den fine RETANGULÆR BAKKE I MEDIUM er jeg rigtig glad for og bliver flittigt flyttet rundt i hele lejligheden og bliver anvendt til både blomster og lys. Friske blomster er for mig rigtig vigtigt og hjemmet en dejlig fornemmelse af forår i det her triste kolde vintervejr!

SEJ DESIGN -DETALJER FRA MIT HJEM

PÅSKE2Normalt pynter jeg ikke til Påske, trods jeg er kæmpe fan af påskeæg og elsker at tilbringe påsken i tyskland, hvor de virkelig går op i pyntning af huse og haver. SEJ DESIGN laver også fint pynt til fx ophæng, her har jeg dekoreret mine grene i min Kähler vase med de fineste moderne påskeæg, æggene og div. andet pynt fås fra kun 15 kr. pr. stk.

Jeg er rigtig glad for mine produkter fra Sej Design, de er så enkelte, klassiske og funktionelle og passer perfekt ind i vores lejlighed, jeg overvejer at klikke disse smarte trælåg hjem, som passer til de fine Multi kvadrat og retangulær.

Produkterne er modtaget som gave af Sej-Design.dk

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

16 Comments

 • Reply Camilla Julie

  Jeg elsker også mine sager fra SEJ design, de er bare så fine 😀
  Og de fungerere da bare super fint hos dig, søde 🙂

  http://dreamydelights.bloggersdelight.dk

  8. marts 2015 at 11:10
  • Reply Liselotte

   De laver virkelig fine og lækre sager 🙂 <3

   8. marts 2015 at 18:19
 • Reply Stine // KISS KISS BANG BANG

  Det er virkelig nogle fine sager 🙂

  8. marts 2015 at 15:49
 • Reply Bylouisedk

  Er sommerfuglene også fra SEJ design?
  Synes de er enormt søde…
  – Bylouise.dk

  8. marts 2015 at 19:53
 • Reply Eline / My Kind of Fashion

  Lækre sager søde <3

  8. marts 2015 at 20:17
 • Reply Maria Andersen

  Virkelig flot!! Hvor er de smukke, smukke trekantede lysestager fra?

  8. marts 2015 at 21:06
 • Reply Katrine Guldbæk

  Super lækre deltajer 😀

  9. marts 2015 at 16:00
 • Reply Josefine Jacobsen

  Jeg er virkelig vild med lysestagerne!

  Kig gerne forbi: http://josefinejacobsen.dk

  10. marts 2015 at 20:42
  • Reply Liselotte

   De er også rigtig lækre 😀 <3

   / Liselotte

   10. marts 2015 at 20:47

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.