BEAUTY

FORKÆL DIG SELV MED MORGENFRUERNE PÅ LÆSØ

FORKÆL DIG SELV MED MORGENFRUERNE PÅ LÆSØJeg har desværre en meget sart hud og ikke mindst sart hovedbund, især i de kolde vintermåneder. Derfor er det for mig vigtigt at bruge de rigtige produkter, for ikke at få tør, kløende, irritabel hovedbund og hud her om vinteren. Jeg modtog for lidt tid siden denne Shampo med urter fra Morgenfruerne på Læsø. Som efter sigende, skulle være som skabt for mig!

Selve shampooen ser meget “sund ud” og dufter meget anderledes end de shampooer, som jeg er vandt til at bruge. Er normalt rigtig glad for Aussies serie, som mest af alt dufter af en slikbutik.  Duften og konsistensen af denne Læsø-shampoo, skyldes at shampooen ikke indeholder nogen form for farvestoffer eller parfumer.

FORKÆL DIG SELV MED MORGENFRUERNE PÅ LÆSØ

I starten tænkte jeg: “sådan skal mit hår da ikke dufte?” Men er rigtig glad for jeg fik den prøvet, for hvor er den lækker – den skummer helt perfekt, og dufter faktisk fint når den først kommer i håret. Min irreabel og sarte hovedbund har allerede fået det bedre og mit hår har fået en virkelig lækker glans, håret er let at rede ud og filtre ikke, hvilket virkelig er et kæmpe plus, når man er langhåret som jeg.

Shampooen får de varmeste anbefalinger fra mig – den er virkelig lækker og holder hvad den lover. Shampooen er velegnet til alle hårtyper, men er især egnet til folk med psoriasis hovedbund. Prisen for denne shampoo er 89 kr.

/ Liselotte

 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

8 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk