FASHION

STELLA MCCARTNEY FALABELLA BACKPACK

Stella2 copy STELLA MCCARTNEY FALABELLA BACKPACK

Tadaa ?

Ja her er den så den smukke Stella taske som fandt sin vej lige i mit hjerte. Jeg har en STOR svaghed for rygsække/backpacks eller hvad de nu skal kaldes. Så jeg har været ultra fornøjet her den sidste tid hvor de har væltet frem i modebilledet hos diverse designere. Jeg elsker det og er kæmpe fan af at kunne være noget behageligt på ryggen uden at ligne en pensionist eller skolepige. (ikke at der er noget galt med dem dog). Det er et lækkert twist og den kan faktisk rumme rigtig meget.

Jeg havde kigget på den længe og har også altid drømt om at eje en Stella så da jeg fik muligheden så måtte jeg springe til.

Og jeg er hvertfald ikke blevet skuffet. Den er super blød, behagelig og som alle hendes tasker, super stylish. Elsker hardwaren og de små detaljer som der bliver kælet for. Jeg har allerede brugt den flittigt siden jeg tillod mig selv at pakke den op her i januar. Det var virkelig hårdt at have den ligget pakket væk i en gaveæske så længe men ja det var det værd.

I kommer til at se rigeligt til den og jeg ser allerede frem til at smide den på ryggen over alle mine sommerkjoler, tage et par espadrilles på og så nyde de varme sommernætter. Ja tak. Men det var lige den velkomst som jeg synes denne skønhed har fortjent, bedre sent end aldrig. Håber i bliver lige så forelsket som jeg er. 😉

/ Tina

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

8 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.