FASHION

SPRING FEELING – OUTFIT INSPIRATION

SPRING FEELING - OUTFIT INSPIRATION

Når skønne Århus skal besøges for en shoppingtur, er der en bestemt butik, som vi bestemt ikke går uden om, nemlig Støy Munkholm. De har virkelig det lækrest udvalg af lækre kvalitets brands, fx Alexander Wang, Lala Berlin, Stine Goya, Lanvin og de skønneste Kokoon tøj

DRESS: KOKOON FICO T / SHOES: ADIDAS EQUIPMENT GUIDANCE / BAG: ALEXANDER WANG BRENDA / CARDIGAN: SIBIN/LINNEBEJERG / MAGAZINE: NOTE / EARRING: MARIA BLACK / SOLBRILLER: ACNE

Kokoon laver de lækreste items, i de fineste materialer og er oven i købet dansk etableret.  Vi elsker begge dansk design, både når det kommer om tøj og tilbehør, men bestemt også når det kommer til interiør.
Denne lækre Kokoon kjole måtte virkelig gerne flytte ind i forår- og sommergarderoben. Lækker feminin og perfekt med et par lyse sneakers fra fx Adidas og en lun lys cardigan, til de kølige aftener. Ingen af os er desværre god til farver, men elsker derimod at blande mørke og lyse nuancer.

Hvis i ikke kender til Støy Munkholm, er både butikken på Store Torv i Århus og webshoppen et besøg værd. Men pas på, det er frygteligt fristende…..

/Tina & Liselotte

billede-2

 

 

Giveaway copy

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

13 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk