Follow:
GET INSPIRED

GET INSPIRED BY DITTE MARIE JAKOBSEN

GET INSPIRED BY DITTE MARIE JAKOBSEN ditte2 ditte3 ditte4 ditte5 ditte6 ditte7

 

Så er det igen blevet tid til en “Get inspired”. Denne gang skal vi møde den søde mode- og livsstilsblogger Ditte Marie Jakobsen som har bloggen: Dittesblog.dk. Bloggen er fyldt med lækre outfitsbilleder, lækre køb og anmeldelser af både produkter og restauranter.

 

Fortæl lidt om dig selv som person:

Jeg er lige blevet uddannet og søger pt efter (drømme)job. Håber snart at finde et spændende sted, hvor jeg kan komme igang med en stilling relateret til min uddannelse.

Ellers er jeg lige fyldt 30 år, ohh my! Det lyder ret gammelt, men så gammel føler jeg mig altså ikke! Jeg bor sammen med min kæreste i hans lejlighed på Frederiksberg, som netop er sat til salg. Derefter skal vi finde en større bolig sammen  Ellers er jeg en glad, smillende og fjollet person. Lidt en drengepige, som mellemsøster mellem to brødre. Og kan tale som en rigtig havnearbejder hvis jeg bliver tilpas tur eller irriteret

Beskriv din blog ud fra følgende (stil, indhold og tema)

Min blog er nok mest en livsstilsblog, med omdrejning mest omkring mode og skønhed. Jeg synes bloggen er simpel, med et personligt touch af lidt om mig selv og min hverdag. Jeg viser alt hvad jeg kan lide, både af produkter, men også lidt outfits og steder jeg kan anbefale som restauranter mv. Min blog skal være et rat positivt sted at kigge forbi, som afspejler mig og ikke er så seriøst eller højtideligt.

Hvad kan du bedst lide ved dig selv:

Hmm.. Jeg er god ved mine ?kære? og omsorgsfuld, det er nok en kvalitet jeg sætter størst pris på. At andre synes jeg er et godt menneske! Udsensmæssigt må det være mine ben og øjne

3 ord der beskriver din stil:

Enkel, feminin med en snert af noget råt.

Hvor shopper du helst?

Jeg shopper helst i Zara, men de sidste par år er det blevet til en del gennem mit tidligere arbejde hos Companys. Sådan går det jo når man går og kigger på tøjet hver dag, så ryger der lidt med hjem

Hvad er dit bedste køb?

Mit bedste køb (udover min Macbook Air som jeg bruger dagligt) må være min Gucci taske jeg købte i Las Vegas i sommers!

Hvad er dit næste køb?

Jeg har ingen planlagte køb lige nu. Jeg har lige haft fødselsdag, og fik en masse jeg ønskede mig. Men en pæn forårs frakke og evt møbler i nyt kommende hjem.

Hvad er dit drømme køb?

Mit drømmekøb er lige nu den perfekte lejlighed, gerne på Frederiksberg og stor med 4 værelser! Eller vil jeg mægtig gerne have en Balenciaga City.

Nævn en af de sjoveste/bedste oplevelser du har haft som blogger:

Uha den er svær. Man får jo mange sjove og gode oplevelser med sig. Ser nye steder, hører en masse spændende oplag om produkter og/eller emner, prøver nu dejlig mad og møder søde folk. Det ?sjoveste? er måske et for Nescafe, hvor vi fik 5 forskellige stykker kage med dertilhørende kaffe på et par timer. Jeg var så mæt, og høj på koffein og sukker efterfølgende haha..

Hvis du måtte vælge 3 ting, som du måtte medbringe til en øde ø ? hvad ville du så vælge?

Helt klart solbriller, kan ikke se en dyt uden om sommeren. Ellers et dykkersæt med snorkel og måske en harpun så jeg kan fange en fisk og ikke dør af sult  Hvis en ting må være en person, så slæbte jeg gerne min kæreste med så jeg havde en at tale med!

Har du et styling tip du vil dele med os?

Fjern for guds skyld de mærker og snorre i nakken af tøjet. Det ser dumt ud når det stikker op, og snorren er til at hænge tøjet pænt i butikken, ikke andet! Ellers synes jeg ikke man skal gå så meget op i hvad den nyeste mode er, men klæde sig efter hvad man føler sig tilpas i og hvad der passer til ens figur. Af skønhedstips må det blive kokosolie som hårkur, fantastisk mod ødelagt og tørt hår! Rens altid dit ansigt for snavs, og brug solcreme!

 

Vi siger tusind tak til Ditte, fordi hun vil være med til at dele ud af sin inspirerende stil og liv. Besøg hendes meget inspirerende blog HER.Rigtig god weekend til jer alle.

 

 

/ Tina & Liselotte

 

Giveaway copy

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

1 Comment

 • Reply Michelle Eckert

  Super lækkert og alt for gennemført indlæg – stærkt! 🙂

  Kig hjertelig gerne forbi ♥ –
  http://thewriter.bloggersdelight.dk/

  13. marts 2015 at 19:11
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.