FASHION,  Outfit

OUTFIT – WIDE PANTS & SUNNIES

OUTFIT - WIDE PANTS & SUNNIESDetailsFace

Stor1SunniesWIDE PANTS: VILA “VISPLIT” / JUMPER: MONKI SIMILAR HERE / POINTED FLATS: NEW LOOK / SUNNIES: EBAY / BAG: LOUIS VUITTON “SPEEDY” / WATCH: MICHAEL KORS “LEXINGTON” / BRACELET: MOSS COPENHAGEN

Er det ikke bare fantastik at foråret er over os? Man bliver så glad i låget, når solen skinner og får en helt fantastsik energi. Outfittet er fra den anden dag hvor min kæreste og jeg var ude og gå en bette tur. Havde taget de små sko på med bare fødder i, uhh det var nu alligevel lige koldt nok til mig!

Man skal aldrig sige aldrig! Jeg er nu hoppet med på trenden med wide pants, og hold op hvor jeg elsker det. Havde eller aldrig troet at jeg ville komme i sådan et par igen, for jeg har virkelig elsket de helt stramme jeans, som man nærmest ikke har kunne klemme foden ud igennem. Men hvor er de lækre at have på og det er bestemt ikke det sidste par wide pant, som er flyttet ind hos mig.

Hvad med jer, er i vild med trenden wide pants?

/Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

18 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk