INTERIOR

INTERIOR DESIGN – DIY MARBLE TABLE

INTERIOR DESIGN - DIY MARBLE TABLE marmorbord2 marmorbord3 marmorbord4

Jeg er desværre ikke så god til DIY projekter som jeg gerne ville være. Men i dette tilfælde faldt jeg over noget marmor kontaktplast/klisterpapir og tænkte det var en super måde at give mit gamle bord et pust af nyt liv. I kan bruge det på hvilke overfalder i nu har lyst til. Den skal bare være glat. Det kan også bruges til at pakke æsker ind eller hvad man nu har lyst til. Det er super enkelt og nemt plus det giver en super effekt. Det ser virkelig “ægte” ud hvis i spørger mig. 🙂
Alt i skal bruge ses på ovenstående billeder og jeg kan lige remse det op her:
I skal bruge marmor klisterpapir eller et af de andre motiver papiret fåes i. Det kan købes lige HER hos hobby butikken Panduro. Jeg brugte kun ganske lidt af en rulle da der er 2 meter i en rulle. Bordet er gammel og fra Ikea men fåes stadig HER hvis i kan lide det.
I tager den plade/overflade frem som i skal bruge så i let kan stå og arbejde med det. Jeg brugte gulvet og lå på alle 4 man kunne også bare stå ved et bord, så man ikke behøves at ligge og rode rundt på gulvet. 😉
Dernæst skal overfalden renses for eventuel snavs og her brugte jeg sprit for at sikre en total renset overflade. Dernæst måler du klisterpapiret ud og klipper det af i den størrelse du skal bruge. Du hiver papiret af som sidder på bagsiden af det så den klistrede side kommer frem og placere det på din plade. Dernæst trækker du forsigtigt resten af underpapiret af og presser samtidig eventuelle luftbobler ud. Dernæst kan du folde det ned over siderne hvis det ønskes og voila så har du en ny fin marmor overflade.

Jeg er super glad for resultatet og nu har bordet igen fået plads i min stue. Jeg overvejer at spray male stellet sølv men for nu forbliver det mørkt. Jeg overvejer flere ting som jeg kan få fixet men må dog også styre mig så hele lejligheden ikke bliver i marmor. 😉

Jeg håber i kan bruge denne DIY og få gang i nogle fine ting.

/ Tina

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

14 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk