FASHION

GOLDEN GIRL INSPIRATION

GOLDEN GIRL INSPIRATION

/ 1. Festina herre ur – HER / 2. Aveny ring – HER & HER / 3. ASOS stiletter – HER / 4. Ganni strik – HER / 5. ASOS lang silke kjole – HER

Nu hvor solen er begyndt at skinne så pænt udenfor. Føj hvor er det dejligt og hvor ser jeg frem til det bliver endnu lunere og man kan begynde at tage lidt tyndere overtøj på plus at lade ens små hvide fusser få lidt af solens stråler i nogle mindre lukkede sko.

Det betyder også at jeg med glæde ville iføre mig et outfit som dette ovenover. Jeg elsker de nude nuancer og pastel farver som gør sig helt fantastisk til en let solgløden hud. Min bliver desværre ikke så nemt særlig brun men så kan man da snyde sig til lidt og det tæller jo også. Jeg elsker at bruge både guld og sølv smykker men især guld her når solen skinner og huden er brunere så står de bare så flot frem mod de bløde sommerfarver. Til dette outfit føler jeg et oversized herre ur i strålende guld samt en masse lækker glimtende smykker som disse skønne ringe giver outfitet et ekstra pift.
Et sted du kan finde en helt masse lækre smykker og ure i alle prisklasser, plus en masse vilde tilbud er hos Aveny.dk. De føre alt fra de skønneste diamanter til små perleøreringe og både til kvinder og mænd. Så vil du gerne forkæles eller forkæle en anden er det et godt sted at kigge.

Har i nogle friske favorit forårsfarver i tankerne?

/ Tina

Dette indlæg er sponsoreret

 

Giveaway copy

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

8 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk