Follow:
AALBORG FOOD

BESØG PÅ CASA BLANCA AALBORG

BESØG PÅ CASA BLANCA AALBORG BESØG PÅ CASA BLANCA AALBORG BESØG PÅ CASA BLANCA AALBORG BESØG PÅ CASA BLANCA AALBORG BESØG PÅ CASA BLANCA AALBORG 6 7

I sidste uge var vi inviteret til et spændende møde på Restaurant Casa Blanca i Aalborg. Vi var begge meget spændte på besøget, for det var for os begge flere år siden vi sidst havde besøgt stedet og det fandt vi ud af var en kæmpe fejl! Hvorfor er det man altid vælger de alt for proppede Cafeer og glemmer de hyggelige perler i byen?

Vi blev taget rigtig godt i mod af det søde personale og bemærkede begge med det samme den alt for lækre dessertbuffet og var allerede klar til at gå ombord i de alt for store udvalg af søde sager.

Vi startede dog ud i forretbuffeten, hvor der var alt for meget lækkert at vælge imellem, her var hummer, flere forskellige former for laks, tun og en masse andet fisk, salat, brød og skønne dips i form af b.la. tzazikki.
Vi er begge glade for mad og så er en lækker buffet som denne lige sagen, her bestemmer man selv, hvor meget kød, sauce og tilbehør man vil have og hvor mange gange man fylder tallerkenen op. Til hovedretten nød vi et glas af husets hvidvin, rigtig lækkert – vi prøvede begge den lækre oksemørbrad med hvidløgskartofler og sauce til. Kødet var helt fantastik, vi husker ikke hvornår vi sidst har fået så lækkert mørt og saftigt kød.

Og nu til desserten…. Vi startede ud med de LÆKRESTE flamberede pandekager, med appelsin og Grand Marnier  (vores munde løber i vand ved tanken om dem) De blev tilberedt i restauranten af den søde kok og man kunne selv vælge hvilken smag man ville have, vi kunne have spist endnu flere og ville gerne have prøvet de andre kombinationer. Men den store kagebuffet og chokoladefontænen fristede også. Vi fik begge fyldt en tallerken godt op, med små fine kager og lækker frisk frugt overhældt med chokolade fra fontænen – Det var virkelig svært at vælge mellem de mange smukke kager, og vi lyver nok ikke når vi siger at der måske var 20-25 forskellige kager – Det var virkelig som at komme i kagehimmelen.

Alt dette og meget mere kan du få fra kun 169 kr. Se mere om hvad buffeten indeholder og bestil bord til en lækker, hyggelig aften med veninderne, kæresten eller familien lige HER eller besøg Casa Blancas Facebook side

Vi havde en super hyggelig aften, med den lækrest mad, vin og bedste betjening – vi glæder os til at besøge Restaurant Casa Blanca igen.

/ Tina & Liselotte

 

 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

9 Comments

 • Reply Sanne

  Hvor ser det lækkert ud! Jeg var også inviteret, men skulle desværre på arbejde – det bliver man jo ikke mindre træt af, når man ser jeres flotte billeder 😀

  19. marts 2015 at 10:32
  • Reply Liselotte

   Det var virkelig lækker mad 😀 <3

   19. marts 2015 at 19:12
 • Reply Camilla Julie

  Uha, det ser da godt nok super lækkert ud 😀

  http://dreamydelights.bloggersdelight.dk/

  19. marts 2015 at 13:05
  • Reply Liselotte

   Det var så super lækkert 🙂 <3

   19. marts 2015 at 19:12
 • Reply Sofie

  Det ser super lækkert ud -især desserten (:

  Knus
  aseaofinspiration.blogspot.dk

  19. marts 2015 at 19:40
  • Reply Liselotte

   Ja, det er virkelig også lækkert 😀 <3

   20. marts 2015 at 7:40
 • Reply Julie Guldbrandt

  Wow! Min mund løber virkelig i vand nu.. Skal helt sikkert derhen, når jeg kommer til Aalborg igen! Det ser jo syyyygt lækker ud 😛
  – julieguldbrandt.bloggersdelight.dk

  19. marts 2015 at 20:19
  • Reply Liselotte

   Det bliver du virkelig nødt til 🙂 <3
   De har virkelig lækker mad

   / Liselotte

   20. marts 2015 at 7:41
 • Reply Julie / It's My Passions

  Dessertbuffét er altid en lækker ting! 🙂 Og kunne være at man skulle overveje at lægge vejen forbi Casa Blanca igen 😉

  22. marts 2015 at 15:45
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.