FASHION

GET THE LOOK FOR LESS

GET THE LOOK FOR LESS

DRESS NELLY HERE 249 kr. / PREMIUM LEATHER BAG H&M HERE 699 kr. / SLIP IN SHOES H&M HERE 199 kr. / SUNGLASSES NELLY HERE 479 kr. / MICHAEL KORS WATCH NELLY HERE 1695 kr.

Ja jeg må indrømme at den der famøse udtalelse “I keep up with The Kardashians better than I keep up with my own life” passer en smule godt på mig. Jeg kan ikke få nok af dem og de er min dirty little secret. Men sjove og spændende er de sku og sikke en garderobe der er de søstre i mellem, hold nu fast. Kendall er uden tvivl et meget smukt ungt menneske og det må være et frygteligt hårdt liv at være så kendt så ungt men jeg er helt vild med hendes stil og hendes smukke model krop. Jeg ville godt nok gerne bytte meeeen det sker nok ikke.
Jeg har længe kigget på denne skønne kjole fra T By Alexander Wang og da jeg så pludselig så Kendall i den tænkte jeg, ej hvor er den smuk i virkeligheden men dyr. Jeg fandt derfor et super godt og meget billigere alternativ til den dyre udgave og i kan her komme med på tippet.

Jeg glæder mig virkelig til at de bare ben kan komme frem men denne kunne nu også sagtens gå med sorte strømpebukser synes jeg. Håber i kan finde lidt inspiration i dette bugetvenlige bud.

/ Tina

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

13 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.