Follow:
FASHION

SHOPPING IN COPENHAGEN

SHOPPING IN COPENHAGEN 2

/1. Moss Copenhagen strik HERE / 2. Moss Copenhagen armbånd HERE / 3. And Other Stories sweater HERE / 4. NARS make up HERE

På min lille smuttur til København med familien blev der da også tid til en smule lynshopping. YAY. Jeg nåede lige en god og grundig gennem gang af min favorit butik ? And other stories. Åh sikke dog en fantastisk butik i har jer der i heldige personer som bor ved den. Jeg er dybt misundelig og kunne nemt have brugt langt flere penge og mere tid derinde end jeg gjorde. Øv bøv men det må blot betyde at jeg skal tilbage. I mens kigger jeg ofte på hjemmesiden og savler. Denne smukke ufatteligt bløde v-hals trøje i denne skønne camel beige farve. Den grå turtleneck strik er fra Moss Copenhagen og er også helt vildt lækker. Købte den i en oversized størrelse og kan ikke helt finde ud af om det var lidt en fejl men for nu er den hvertfald allerede kommet flittig i brug og i skal nok få den at se i aktion. Det viste sig også at Moss Copenhagen lige havde åbnet en smykkebutik lige ved siden af tøjbutikken og så måtte jeg jo også styrte derind og der fandt jeg denne skønhed af et armbånd som jeg ufatteligt længe har søgt efter. Både Liselotte og jeg har kigget alle steder og til de priser de har derinde så kan alle være med. Jeg kunne også godt have tømt den. Til sidst nåede jeg et hurtigt smut i Illum og savlede over drømmetasken hos Balenciaga plus et smut til Sephora hvor jeg lige kunne få fingerne i min yndlings tinted moisturizer fra NARS. Den er simpelthen det mest fantastiske. Så tynd og lækker at du ikke mærker du har det på og samtidig giver den dig en lækker glød. Alt i alt en dejlig tur og nogle dejlige køb. Turbo shopping er også godt.

 / Tina

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Pernille

  Jeg er også helt vild med & Other Stories, og skal også altid lige ind i butikken når jeg er i København (:
  Super fine sager du har fået købt dig (:
  http://Www.pernille-weidich.dk

  25. marts 2015 at 10:18
  • Reply Tina

   Tusind tak <3 🙂 Ja det er da os bare en fantastisk butik 🙂 Vil gerne slippes løs i den igen 😛

   27. marts 2015 at 15:37
 • Reply Stine // KISS KISS BANG BANG

  Så fint armbånd 🙂 <3

  25. marts 2015 at 10:53
  • Reply Tina

   Tusind tak søde <3 🙂

   27. marts 2015 at 15:37
 • Reply Katrine Guldbæk

  Super fine sager du har fået købt. Er ret vild med armbåndet 🙂
  Jeg vil også gerne snart en tur til København – der er så hyggeligt derovre 🙂

  25. marts 2015 at 11:04
  • Reply Tina

   Ja det er nemlig så hyggeligt derover søde 🙂 og det godt nok alt for lidt jeg kommer derover … Takker søde <3 er os super glad for det 🙂 <3

   27. marts 2015 at 15:38

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.