FASHION,  Outfit

OUTFIT – TRENCHCOAT & CLUBMASTERS

OUTFIT - TRENCHCOAT & CLUBMASTERS

OUTFIT - TRENCHCOAT & CLUBMASTERS

OUTFIT - TRENCHCOAT & CLUBMASTERSOUTFIT - TRENCHCOAT & CLUBMASTERSOUTFIT - TRENCHCOAT & CLUBMASTERSCoat: Vila Trenchcoat  / Sunnie: Ray-Ban Clubmaster  / Pants: Vila Widepants / Bag: Mulberry Bayswater / Boots: Camilla Phil for Bianco Rings: Izabel Camille T-shirt: Veromoda 

Åh hvor jeg elsker de fine widepants, som dukker mere og mere op i modebilledet. Jeg havde aldrig troet jeg ville hoppe tilbage til den trend, men nu kan slet ikke få nok af dem. Synes de er så lækre, behagelige og ikke mindst feminine. Jeg elsker de er højtaljede – det gør at jeg kan bruge mine korte trøjer og t-shirt.

Outfittet er fra den anden dag, hvor solen skinnede så dejligt. I dag ligger jeg med benet oppe efter min operation og ser tv og kigger ud på den grå himmel.

/ Liselotte

 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

20 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk