FASHION

I WOULD LIKE TO WEAR

I WOULD LIKE TO WEAR

/ 1. BAG – BALENCIAGA HERE / 2. MULES – RIVER ISLAND HERE / 3. SWEATER – MONKI HERE / 4. BRA – H&M HERE / 5. EARRINGS – UNKNOWN / 6. EYESHADOW – CHANEL HERE / 7. SHAPING JEANS – H&M HERE /

Dette outfit måtte gerne dukke op på magisk vis i min garderobe. Jeg må lige tilføje at H&M virkelig har fået meget lækkert og unikt undertøj her på det sidste. Det sidste sæt jeg lagde op var også derfra og jeg synes virkelig de levere varen for små penge. Denne BH har den sejeste effekt i siden med huller som gør sig godt under en let gennemsigtig trøje eller top. Bukserne er også fra H&M og er med et såkaldt “shaping” effekt. Det lyder lovende og jeg kunne virkelig godt tænke mig at prøve dem og se effekten af det. Det kunne da være rart med et par jeans som lige klemmer tingene ind i siden. 😉
Ja jeg er desværre heller ikke for god til at hoppe i høje hæle og vil virkelig gerne blive bedre til det men ja nemt er det ikke. Men jeg elsker de såkaldte mules stiletter. Det at man bare lige kan glide i dem og så afsted syns jeg er super frækt. Jeg elsker det look de her har og så den bugetvenlige pris da jeg nok ikke ville bruge dem hver dag.

Håber i kan finde lidt inspiration i dette outfit.

/ Tina

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

8 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.