BEAUTY

ESSENTIAL CARE – GENTLE HERB SHAMPOO

ESSENTIAL CARE - GENTLE HERB SHAMPOO

Som i ved har jeg et meget lyst hår og det bliver jævnligt farvet med lysnende striber for at skabe spil i mit hår. Dette er ikke det sundeste men mit daglige brug af glattejern til både krølning og glatning gør det hvert fald heller ikke bedre. Jeg bruger selvfølgelig forskellige varmebeskyttende produkter men jeg har ofte svært ved at finde en shampoo og balsam som gør det jeg gerne vil have det til. Jeg har et meget meget tykt hår og det kan derfor hurtigt blive for tungt og fedtet af diverse shampoo. Så da jeg blev tilbudt at teste denne Essential Care ? Gentle Herb Shampoo var jeg ikke i tvivl. Det ville sikkert være rigtigt sundt for mit hår at prøve noget økologisk da jeg ikke har prøvet det før. Shampooen Gentle Herb Shampoo er en god psoriasis shampoo, som er fri for kunstige konserveringsmidler, fri for sulfater og salt. Shampooen er fyldt med økologiske ingredienser og en unik shampoo formula.

Jeg må da også sige at mit første håndsindtryk af produktet var i top. Flasken er meget køn og kunne sagtens stå fremme og pynte. Den er nem at åbne og benytte. Den manglende duft eller naturlige duft, må vi hellere kalde den, kom lidt bag på mig da jeg altid bruger shampoo som dufter. Men da det først kom i håret føles det ganske naturligt og utrolig lækkert. Shampooen skal sidde i håret i en 3 minutters tid, hvilke skulle gøre at man kan undgå at bruge balsam. Dette vil sikkert være muligt for mange men dog ikke for mit tykke hår og jeg benyttede derfor en økologisk avocado balsam i håret efter. Shampooen er super lækker og jeg er rigtig glad for den. Den giver mit hår den glans som den lover plus en mere naturlig farve i forhold til når jeg bruger ?farve beskyttende? shampoo. Jeg skal dog bruge en del for at få det fordelt nævnt i hele mit tykke hår så mit vil blive en smule hurtigere brugt end andre nok ville. Alt i alt vil jeg varmt anbefale denne lækre shampoo til alle og især hvis du har følsom hud eller hovedbund. Lidt lækket økologisk selvforkælelse kan vi alle bruge engang i mellem og det fortjener vi også.

Du kan finde den lækre Gentle Herb Shampoo fra Essential Care HER

/ Tina

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk