FASHION

NEW IN – KNOT LEATHER SANDALS

Pieces knot sandalerPieces knot sandalerAlle kvinder vil nok give mig ret i at man aldrig kan få for mange sko. Men at man derimod kan have få for lidt plads!! Jeg har købt disse fine læder sandaler fra Pieces, på deres webshop. De er så fine og ikke mindst behagelige at have på, og jeg glæder mig til at vejret bliver bedre så jeg kan få dem brugt til både shorts og kjoler henover foråret og sommeren. Er vild med den fine knude, som nærmest danner en lille sløjfe henover fode, super feminit og råt!

12345

Sandalerne koster kun 299,95 kr. og kan findes lige HER. Hvis man melder sig ind i Pieces kundeklub får man -20 % på hele sit køb, blot et lille tip 🙂

Har i købt jeres sandaler – eller er det bare mig, som er hurtigt ude?

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

18 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.