FASHION

TREND: BABY BLUE COAT

TREND: BABY BLUE COAT

Jeg elsker fine jakker og frakker, kan simpelthen ikke få nok. Når man bor i blæsende Nordjylland, er der ikke mange dage på året hvor man ikke er iført en jakke.  Har denne sæson forelsket mig i de fineste lyseblå frakker, jeg synes de så feminine og har et hav af stylingsmuligheder. De fine jakker, er en god måde at tilføre sin garderobe lidt farve, jeg er meget “sort-på-sort” og ville ønske jeg var bedre til at få lidt mere farve ind, ikke skarpefarver men mere lysenuancer, som denne lyseblå, rosa og pudderfarver.  Har fundet 4 budgetvenlige alternativer til blå jakker, så alle kan være med.

1

1. ASOS “Mac Waterfall” / 2. Miss Selfridge “Crepe Duster Coat” / 3. Veromoda Ruskind jakke  4. H&M frakke

Nu er der snart påskeferietid, det bliver så lækkert med lidt mere ferie – jeg glæder mig, selvom jeg lige har haft en uge hjemme på sofaen.  I weekenden tager jeg med familien til Hamburg for at slappe af, shoppe og hygge os. Jeg elsker virkelig Hamburg, det er en fantastisk smuk by, med mange muligheder for spisning, shopping og udflugter.

Hvad skal i lave i påskeferien? 

/ Liselotte

(Inspirationsbillederne er lånt hos Pinterest)

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

18 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk