BEAUTY

HJEMMESPA: BEAUTY AKADEMIETS MASQ+

HJEMMESPA: BEAUTY AKADEMIETS MASQ+MASq3HJEMMESPA: BEAUTY AKADEMIETS MASQ+3Jeg har været så heldig at at modtage en lækker maske fra Beauty Akademiets nye serie,  MASQ+ “Soothing &Calming” og kunne slet ikke vente med at åbne den sjove emballage og prøve masken.

Masken er en intensivt plejende maske, som opstrammer huden og afhjælper de fine linjer og rynker, som desværre begynder at blive mere og mere tydelige i en alder af snart 27 år! 

Findes der noget bedre end selvforkælelse i ferien, med lækker “hjemmespa” og skøn selvforkælelse. Jeg elsker ansigtsmasker og andre “hjemmespa” produkter.
Denne maske fra MASQ+, er anderledes end de masker, som jeg plejer at anvende. MASQ+ er en bomuldsmaske, som har en lidt “klistret” effekt pga. den kølende serum, som er så behagelig at have på. Man ser bestemt ikke køn ud med den på, man ligner faktisk en mumie, det er nødvendigt at sidde eller ligge under “behandlingen”, da masken ikke sidder fast på samme måde som de masker man smører i ansigtet. Masken skal sidde i 20-30 min. og køler huden underbehandlingen, virkelig behageligt. Når behandlingen er færdig, masseres det resterende serum ind i hud og på hals, huden efterlades blød og lækker

Lige nu kan du vinde en pakke med 6 masker i hos Beauty Akademiets Facebook side lige HER

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.