BEAUTY

BEAUTY AKADEMIETS MASQ+ REVIEW

BEAUTY AKADEMIETS MASQ+ REVIEW 2 BEAUTY AKADEMIETS MASQ+ REVIEW

Jeg har også været så heldig at modtage en af de skønne ansigtsmasker fra Beauty Akademiets nye MASQ+ linje, som i så smukke Liselotte teste igår. Ville ønske min hud var ung, smuk og spændstig som hendes. Men jeg er desværre ved at få en del små fejl og rynker rundt omkring. Jep av av og jeg HADER det. Jeg ved godt det er ganske naturligt men øv hvor jeg altid har haft svært ved min hud. Den er simpelthen så følsom, lys og FULD af fregner. Især nu hvor solen begynder at kigge frem så bliver min hud rød, irriteret og fuld af fregner. Vi snakker ikke bare et par fregner over næsen, nej nej vi snakker hele 5?øren. Jeg vil derfor gerne prøve alt i forsøg på at få en glat og sund hud. Og jeg glædede mig derfor også tosset meget til at prøve denne maske som hedder Rejuvenating & Moisture.

Den beskrives som en intensivt fugtighedsbevarende og blødgørende maske. Perfekt til dig med tør, stresset eller livløs hud med tendens til fine linjer og rynker. MASQ+ Rejuvenating & Moisture indeholder et kompleks af fugtgivende ingredienser, herunder hyaluronsyre og vitamin A, C og E, samt troldhassel der virker plejende og beroligende på huden.

Jeg er desværre ikke så god til at give mig selv tid til disse slags ting eller købe dem for den sags skyld og jeg har aldrig prøvet at være på en spa tur eller få en ?rigtig? ansigtsmaske. Ja så måske det også er derfor min hud ikke er så god hehe. Men denne skuffede mig hvertfald ikke. Det var som Liselottes også en bomuldsmaske man nemt ligger over huden hvilket gør at den køler og giver en super lækker fornemmelse af afslappelse. Derefter lå jeg med den i 30 min hvorefter jeg tog masken af og masserede resterne ind i huden og bum så var min hud lækker, frisk og fuld af glød. Jeg vil helt klart gerne prøve det igen. I kan finde den HER.

Du kan lige nu vinde en pakke med 6 masker hos Beauty Akademiets Facebook side lige HER

/ Tina

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.