Follow:
FOOD

HAPPY EASTER – LAKRIDS BY JOHAN BÜLOV

HAPPY EASTER - LAKRIDS BY JOHAN BÜLOV HAPPY EASTER - LAKRIDS BY JOHAN BÜLOV HAPPY EASTER - LAKRIDS BY JOHAN BÜLOV

Jeg håber i nyder påsken og får jeg en masse lækker mad og ikke mindst påskeæg, harer eller hvad i nu er til. Jeg skal desværre ikke noget i påsken i år, hvilket er lidt trist men ja man kan ikke alt jo. Så jeg nyder den herhjemme med mine forældre og venner. Kevin får jeg desværre ikke rigtigt at se denne påske eller de næste to måneder for den sags skyld da han er ved at færdiggøre sin Master. Jeg savner ham helt tosset og det er sku hårdt at han ikke engang kan få en smule fri i helligdagene men det nu sårn det er.

Jeg blev derfor helt vild da det ringede på døren og der stod en sød UPS mand med en gaveæske til mig. I denne æske gemte sig dette skønne påskeæg fra Lakrids By Johan Bülov som må være min yndlings dansker. Jeg ELSKER lakrids og ja den mand han kan lave det så fuglene synger. Det her smager ubeskriveligt godt. Det var en kæmpe overraskelse og jeg blev så glad. Kevin havde også fået indgraveret mit navn og happy easter foran på ægget, hvilket var et super sødt touch. Så dejligt at vide han tænker på mig når han ikke har så meget tid med mig. Ha jer nogle dejlige dage med dem i holder af derude og håber også i får alle de æg i kan spise. Rigtig glædelig påske herfra.

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Lullumut

  Åh, sikke en sød tanke 🙂 Elsker JB lakrids 🙂 Men hvem gør ikke det.. Kan godt forstå, du synes, det er hårdt. Jeg havde selv et par intense måneder, da jeg færdiggjorde min HD for 2 år siden ved siden af fuldtidsjob. Tror bare min kæreste hyggede sig med PlayStation og vennerne 🙂 Så må du hygge dig med dine veninder og din blog 🙂 Det skal nok blive godt, når han er færdig 🙂

  3. april 2015 at 9:29
  • Reply Tina

   Tusind tak søde <3 🙂 ja det os helt rigtigt ! Det bare lige at have den sidste tålmodighed så bliver det godt 🙂 ja det er så lækkert at blive forkælet lidt så man ikke føler sig helt glemt 😉 hehe ! Og ja man kan ikke andet end at elske hans lakrids 😀

   3. april 2015 at 13:37
 • Reply Julie / It's My Passions

  Sikke en sød tanke med påskeægget og skriften derpå 🙂 Og ja, elsker også lakrids!

  4. april 2015 at 12:02
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.