FASHION

GET THE LOOK FOR LESS – ANJA RUBIK

GET THE LOOK FOR LESS - ANJA RUBIK

/ Nederdel H&M HERE / Boots Topshop HERE / Turtleneck ZARA HERE / Perleøreringe Månesten HERE / Disco Bag GUCCI HERE

Ja her får i lige et outfit fra endnu en super inspirerende kvinde i modeverdenen. Nemlig supermodellen Anja Rubik. Jeg er vild med hendes stil som altid er elegant og simpel med et lille tvist. Nu ved jeg godt vi andre måske ikke lige ejer 2 meter lange ben. 😉 Men selv mine små pølseben gør sig godt i denne nederdel fra H&M til kun 80 kr. Jeg er så glad for den og har brugt den flittigt som i nok også skal få at se her på bloggen. Jeg elsker det simple men super lækre look hun har iført sig her. Og ja jeg ved udmærket godt at Gucci tasken ikke er en billig sag men jeg følte dog at den i dette tilfælde kunne tilføje dette billige sæt tøj et vildt eksklusivt pift. Så kan man se hvor meget en lækker taske kan løfte et outfit. Men man vil nemt kunne finde et billigt alternativ til denne. Jeg ser frem til at vi kan få de bare ben frem, mine er dog ikke egnet lige pt. Men håber det kommer når solen først kigger frem.

Håber i kan finde lidt inspiration i dette outfit og ellers kan i også lige google eller søge på Anja Rubik på Pinterest for der er mange andre lækre outfits at finde.

/ Tina

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

3 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk