Follow:
OUTFIT

OUTFIT – BLUE DRESS & POINTED FLATS

OUTFIT - BLUE DRESS & POINTED FLATS

632

5DRESS: ONLY “ONLHENNY” (ON SALE) / POINTED FLATS: NEW LOOK “CUT OUT LEATHER” / CLUTCH: MULBERRY “DARIA”  / SUNNIES: EBAY “CATEYE” / BRACELET: GEORG JENSEN “DAISY” / NAILPOLISH: APPEAL4 “MATILJA POPPY” WATCH: MICHAEL KORS “LEXINGTON”

Outfittet er fra 50års fødselsdag på sjælland sidste weekend, var hoppet i min langærmet kjole fra Only, som i var ret begejstret for da jeg viste den frem her på bloggen og på Instagram @LiselotteA (Kjolen er faktisk på tilbud, og kan klikkes hjem lige HER) Jeg glæder mig til at kunne have bare ben, men det er for koldt for mig endnu, så havde de sorte strømper på også for at skjule min forbinding på anklen, efter min operation. (derfor min tykke fod) Har levet i disse lækre pointed flats fra Asos, de sidste mange dage, da det er de enste sko jeg har kunne holde til at have på.

Håber i nyder det sidste af påsken, jeg har tilbragt min i Hamburg med familien, har købt noget virkelig lækkert, som jeg glæder mig til at vise jer. Nu er jeg desværre ramt af forkølelse (Igen, igen, igen)

/ Liselotte

Giveaway-copy-1

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

16 Comments

 • Reply StyleStories

  Så smuk kjole, elsker farverne og mønstret!

  6. april 2015 at 8:29
  • Reply Liselotte

   Tusind tak, ja den er så dejlig 🙂

   6. april 2015 at 18:30
 • Reply Julie / It's My Passions

  Smukt outfit og er vild med kjolen 🙂 Og god bedring søde!

  6. april 2015 at 8:59
 • Reply Lullumut

  Dit hår sidder virkelig fint! Og armbåndet vækker gode minder 🙂
  Håber det går bedre med foden. Glæder mig til at læse om Hamborg og dit køb 🙂

  6. april 2015 at 11:12
  • Reply Liselotte

   Tusind tak søde 🙂
   Ja, armbåndet vækker minder, det er så smukt – så det kommer på engang i mellem.

   Det går desværre ikke bedre med foden 🙁
   Skal nok opdatere med Hamburg turen snart <3

   6. april 2015 at 18:31
 • Reply Sanne

  Hvor er du bare flot i den kjole! Dejligt forårsoutfit <3

  6. april 2015 at 13:59
 • Reply Stefanie

  Virkelig pæn kjole, den passer så godt til dig! 🙂

  http://www.stylebystefanie.dk/

  6. april 2015 at 17:57
  • Reply Liselotte

   Mange tak 🙂
   God aften til dig

   / Liselotte

   6. april 2015 at 18:32
 • Reply Eline

  Hvor er du SMUK!!! Elsker den kjole til dig og ikke mindst farven. Du ser skøn ud <3

  7. april 2015 at 8:01
  • Reply Liselotte

   Hvor er du sød 😀 <3 Mange tak smukke ..

   / Liselotte

   7. april 2015 at 11:03
 • Reply Grete

  Nydelig kjole!!!!

  7. april 2015 at 20:29
 • Reply Katrine Guldbæk

  Sikke en lækker kjole. Den kunne jeg godt overveje at klikke hjem og så er den dermed billig – det kan vi lide 😉

  8. april 2015 at 11:59
  • Reply Liselotte

   Ja, er den ikke fin?
   Glæder mig til at bruge den med bare ben og sandaler 🙂

   / Liselotte

   8. april 2015 at 12:07

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.