FASHION,  Outfit

OUTFIT – BLUE DRESS & POINTED FLATS

OUTFIT - BLUE DRESS & POINTED FLATS

632

5DRESS: ONLY “ONLHENNY” (ON SALE) / POINTED FLATS: NEW LOOK “CUT OUT LEATHER” / CLUTCH: MULBERRY “DARIA”  / SUNNIES: EBAY “CATEYE” / BRACELET: GEORG JENSEN “DAISY” / NAILPOLISH: APPEAL4 “MATILJA POPPY” WATCH: MICHAEL KORS “LEXINGTON”

Outfittet er fra 50års fødselsdag på sjælland sidste weekend, var hoppet i min langærmet kjole fra Only, som i var ret begejstret for da jeg viste den frem her på bloggen og på Instagram @LiselotteA (Kjolen er faktisk på tilbud, og kan klikkes hjem lige HER) Jeg glæder mig til at kunne have bare ben, men det er for koldt for mig endnu, så havde de sorte strømper på også for at skjule min forbinding på anklen, efter min operation. (derfor min tykke fod) Har levet i disse lækre pointed flats fra Asos, de sidste mange dage, da det er de enste sko jeg har kunne holde til at have på.

Håber i nyder det sidste af påsken, jeg har tilbragt min i Hamburg med familien, har købt noget virkelig lækkert, som jeg glæder mig til at vise jer. Nu er jeg desværre ramt af forkølelse (Igen, igen, igen)

/ Liselotte

Giveaway-copy-1

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

16 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk