Follow:
FASHION

SHOES CURE THE BLUES – NEW IN BY BIANCO

SHOES CURE THE BLUES - NEW IN BY BIANCO newshoesb3

Ja sko har jeg vist nok af – har man ikke altid det hehe woops. Men der nu ikke noget som nye sko (hvertfald for mig) eller det skulle da lige være en ny taske men så er sko lidt lette at få fat i. Da jeg den anden dag gik forbi en Bianco butik og så disse stå inde i butikken blev jeg nærmest suget ind og måtte straks prøve dem. Jeg synes virkelig Bianco er begyndt at lave nogle utrolig fede og kvalitetspræget sko. Disse spidse læder loafers passer perfekt til foråret og har længe søgt nogle i god kvalitet og lækkert læder. De er simpelthen fantastiske. Jeg glæder mig helt vildt til at få dem i brug og i skal nok få dem at se i aktion snarest muligt, når vejret tillader det.

Har i nogle ?much have? sko i skal fat i til foråret?

/ Tina

Giveaway-copy-2

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

14 Comments

 • Reply Eline

  Ej, hvor er de bare fine!!! Kan godt forstå du faldt for dem søde <3 Og sko, dem kan man aldrig få for mange af 😉

  7. april 2015 at 8:08
  • Reply Tina

   Ja ikke 😛 nej det synes jeg nemlig heller ikke at man kan 😛 typisk os piger hehe 😉

   7. april 2015 at 11:02
 • Reply Camilla - Cfashion

  Hold nu op hvor er de skønne! Jeg har faktisk gået en stor bue udenom Bianco i mange år, jeg fik gjort nogle virkelig dårlige køb – sko af dårlig kvalitet osv. Men måske jeg skulle kigge ind igen snart 🙂
  Jeg har lige klikket et par sneakers hjem, dem glæder jeg mig meget til at modtage 🙂

  7. april 2015 at 8:19
  • Reply Tina

   Det giver jeg dig helt ret i ! 🙂 Sårn har jeg nemlig også haft det med Bianco 😛 Har nemlig også oplevet for nogle år siden hvor skoene bare var skidt 🙁 Men nu efter at have købt et par fra deres nye kollektion og ja de er så også blevet en smule dyrere ! Men det helt okay for kvaliteten følger virkelig også meget ! Disse er i det lækreste blødeste skind også behagelige 🙂 Til 799 så er de heller ikke så dyre som så meget andet så jeg syntes stadig det ok 🙂 Du skal helt sikkert kigge ind forbi 😉 og blive fristet 😛
   Åh ja sneakers går man heller aldrig aldrig fejl af !! 😛

   7. april 2015 at 11:06
 • Reply Ida B

  Hvor er de flotte! Og lige dig <3

  7. april 2015 at 9:19
  • Reply Tina

   Tusind tak søde 😀 <3 ja syns jeg os 😛

   7. april 2015 at 11:07
 • Reply Mia

  Hvor er de fede – hvor meget koster de? 🙂

  7. april 2015 at 9:30
  • Reply Tina

   Ja ikke 😀 de er i den lidt dyre ende da de koster 799 men vil så også sige at det er SÅ dejligt Bianco er begyndt at lave lidt dyrere men meget bedre sko i super kvali 🙂 De kan varmt anbefales 🙂 De er helt klart pengene værd 😛

   7. april 2015 at 11:01
 • Reply Susan

  Wow! Jeg er fuldstændig vild med dem 😀

  7. april 2015 at 15:29
  • Reply Tina

   Tak 😀 ! Jeg er os helt forelsket i dem 😉

   8. april 2015 at 17:38
 • Reply Sara

  De er super lækre – meget business 😉

  – Sara // http://www.sarasskab.blogspot.dk

  7. april 2015 at 18:39
  • Reply Tina

   Ja de er lidt voksne 😛 hehe … Men så behagelige og lækre 😉

   8. april 2015 at 17:39
 • Reply Katrine Guldbæk

  De er godt nok vildt smukke <3. Hvad endte du med at give for dem? 🙂

  8. april 2015 at 11:53
  • Reply Tina

   Tusind tak søde <3 😀 er os så glade for dem ! De koster 799 så de er heller ikke helt billige men det er virkelig en god pris til kvaliteten vil jeg så sige 🙂 ! Kan varmt anbefales 🙂

   8. april 2015 at 17:40

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.