BEAUTY

SELVFORKÆLELSE MED SÆBEVÆRKSTEDET FODBADESÆT

SELVFORKÆLELSE MED SÆBEVÆRKSTEDET FODBADESÆT

Når jeg virkelig skal slappe af og forkæle mig selv, elsker jeg især at hygge med et lækkert varmt fodbad, neglelak en god fodcreme, en kop grøn te og iPaden med en masse bloglæsning. Nu er foråret over os og det er snart tid til at lufte fødderne igen…. Derfor blev jeg også ekstra glad da jeg for lidt tid siden modtog dette alt for skønne fodbadesæt af firmaet Carefoot.dk som sælger alt inden for lækker fodpleje og problemområder.

Sættet fra Sæbeværkstedet, indeholder en lækker fodbadesalt, som skulle give et opkvikkende og stimulerende fodbad. En skøn sæbe med knustpimpsten, som man kan bruge på den “grove/hårde” hud og den lækreste fodbalsam som er god til tørre og trætte fødder og som er lavet på bl.a. økologisk bivoks og økologisk jomfruolivenolie. Så lækkert, der findes virkelig ikke noget værre end at have tørre fødder. Det hele er i en fin lille gavepose, som er en oplagt veninde/værtindegave, for hvem elsker ikke at modtage et sæt med lækker selvforkælelse.

FeetIsær efter min operation i min fod er det lækkert med et skønt fodbad, som både renser og holder helingen igang. Mine fødder er så bløde efter behandlingen og er nu klar til at gå foråret i møde i sandaler. Find den lækre gavepose  HER til 195 kr. og forkæl dine fødder.

Hvordan elsker i at forkæle jer selv?

/ Liselotte

Produkterne er modtaget som gave af Carefoot.dk, holdningerne til produkterne er min egen.

Giveaway-copy-2

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.