FASHION,  LIFESTYLE

NEW IN – DAY BIRGER ET MIKKELSEN RIBBON BAG

NEW IN - DAY BIRGER ET MIKKELSEN RIBBON BAG

Jeg er begyndt at bevæge mig lidt mere, hø hø. Ja eller gå i fitness som det skal hedde sig. I håb om at kunne få en bedre kondi = ikke at dø når jeg skal gå op ad en trappe med to trin. Jeg håber det kan give mig lidt overskud og mod på hverdagen. Jeg er stadig ikke helt på toppen så kunne godt trænge til et boost. Det bedste ved at starte på noget nyt er at man må købe alt muligt man kan bruge til det. Yay for fitness shopping. Så da jeg faldt over denne skønhed fra Day Birger et Mikkelsens nye kollektion måtte den bare med mig hjem. Elsker elastik looket som gør den super retro og så er de helt ufattelige rummelige disse tasker så de passer perfekt til os piger. Jeg er helt vild med den og den er allerede blevet brugt flittigt. Er også rigtig forelsket i denne version HER men den er dog lige noget mere pricy, men den er da på ønskelisten nu. Min er købt i Neye butikken i Aalborg.

I kan finde den lige HER og en masse andre skønne udgaver HER.

Håber i nyder weekenden og det fantastiske vejr som der skulle blive idag og var igår. Jeg skal ind og spise brunch med min veninde Denise inden længe og glæder mig helt vildt til en hyggelig dag med sol, lækker mad og fantastisk selskab.

/ Tina

 

Giveaway-copy-2

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

10 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.