Follow:
FASHION LIFESTYLE

NEW IN – DAY BIRGER ET MIKKELSEN RIBBON BAG

NEW IN - DAY BIRGER ET MIKKELSEN RIBBON BAG

Jeg er begyndt at bevæge mig lidt mere, hø hø. Ja eller gå i fitness som det skal hedde sig. I håb om at kunne få en bedre kondi = ikke at dø når jeg skal gå op ad en trappe med to trin. Jeg håber det kan give mig lidt overskud og mod på hverdagen. Jeg er stadig ikke helt på toppen så kunne godt trænge til et boost. Det bedste ved at starte på noget nyt er at man må købe alt muligt man kan bruge til det. Yay for fitness shopping. Så da jeg faldt over denne skønhed fra Day Birger et Mikkelsens nye kollektion måtte den bare med mig hjem. Elsker elastik looket som gør den super retro og så er de helt ufattelige rummelige disse tasker så de passer perfekt til os piger. Jeg er helt vild med den og den er allerede blevet brugt flittigt. Er også rigtig forelsket i denne version HER men den er dog lige noget mere pricy, men den er da på ønskelisten nu. Min er købt i Neye butikken i Aalborg.

I kan finde den lige HER og en masse andre skønne udgaver HER.

Håber i nyder weekenden og det fantastiske vejr som der skulle blive idag og var igår. Jeg skal ind og spise brunch med min veninde Denise inden længe og glæder mig helt vildt til en hyggelig dag med sol, lækker mad og fantastisk selskab.

/ Tina

 

Giveaway-copy-2

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

10 Comments

 • Reply Mia // www.blogaboutmia.dk

  Ih den er fin!! 😀 Rigtig god weekend til jer, piger! 🙂

  11. april 2015 at 13:29
 • Reply Julia

  Den er simpelthen for fin! Jeg er vild med ribbon effekten 🙂

  11. april 2015 at 14:39
 • Reply Julie Mænnchen

  Den er nemlig bare så fin 🙂 Har selv en version i bordeaux som jeg elsker at bruge 🙂 Og ja, fitness-shopping er bare noget af det bedste 🙂

  11. april 2015 at 15:52
 • Reply Stine // KISS KISS BANG BANG

  Den er bare så flot! 😀 <3

  11. april 2015 at 19:58
 • Reply thebeautifulmess

  Den er super fin, kunne godt bruge en ny 🙂
  Knus

  12. april 2015 at 9:30
 • Reply Eline

  Den er bare så flot!! 😀

  12. april 2015 at 9:42
 • Reply Sanne

  Den er helt perfekt som sportstaske! God weekend <3

  12. april 2015 at 12:22
 • Reply Karina

  Den er virkelig fin 😉

  12. april 2015 at 17:45
 • Reply Lullumut

  Den er pæn – og derfor allerede udsolgt, haha! 🙂 Nå, men jeg synes også, det er HELT lovligt at shoppe træningsgear og skal selv have mig en ordentlig træningstaske.

  12. april 2015 at 21:02
 • Reply Katrine Guldbæk

  Hvor er den pæn :-). Kunne godt bruge en ny taske til fitness 🙂

  15. april 2015 at 12:43
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.