Follow:
FASHION

I WOULD LIKE TO WEAR #CHEAP&CHIC

I WOULD LIKE TO WEAR #CHEAP&CHIC

Vila strikpullover  / Mango Pointed shoes / Mango Crossover bag / Zalando Essentials pencilskirt / Pieces PCJEANNE sunnies / Watch Softec Gaja

 Ville elske at iføre mig dette “budgetvenlige” sæt når jeg senere i dag,  skal ud og brunche og tøsesnakke med Tina og de 2 søde bloggerdamer Linda og  Ida Benedicté . Jeg er virkelig en skovl til at gå i høje hæle og beundre virkelig de piger som kan jeg både skøvler og får ondt i mine fødder, derfor er jeg super glad for alle de fine flade alternativer, som er kommet frem med spidssnude, især disse fra Mango er lige mig. Pulloverne fra Vila, ser så lækker ud, er vild med den høje hals og tilsat den lange basic nederdel fra Zalandos egen linje, giver et super lækkert og feminint look. Jeg er fan, lækre sager behøver ikke koste kassen.
I aften skal jeg til fødselsdag ved min lillesøster, hun har inviteret på 3-retters middag og jeg glæder mig virkelig. Hvad skal i bruge lørdagen på?

/ Liselotte

 

Giveaway-copy-1

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

10 Comments

 • Reply Pernille

  Super fint outfit du har mixet sammen søde Liselotte (:
  Jeg skal bruge min lørdag på lidt arbejde og derefter ud til svigerfamilien og hygge. Vi ender nok med at blive og sove der og står forhåbentlig op til en solrig søndag med noget hygge i deres store have 🙂
  God lørdag til dig, den lyder i hvert fald til at blive hyggelig (:
  http://Www.pernille-weidich.dk

  18. april 2015 at 9:34
  • Reply Liselotte

   Mange tak :-*

   Det lyder også hyggeligt søde 🙂

   19. april 2015 at 6:40
 • Reply Cecilie Krog

  Uhh et lækkert outfit, ville jeg ikke have noget imod at hoppe i idag!
  Jeg er vild med tasken og den ribbede strik <3<3
  Min lørdag står på lidt billede redigering og senere hygge med kæresten.
  Du må have en rigtig dejlig lørdag<3
  /Cecilie

  18. april 2015 at 12:49
  • Reply Liselotte

   Nej, er det ikke fint?

   Det lyder også som en skøn dag <3

   19. april 2015 at 6:39
 • Reply Sanne

  Virkelig lækkert outfit! Er vild med uret og trøjen 🙂 Lyder super hyggeligt med fødselsdag søde, du må have en god aften! Jeg skal grille og have lidt drinks med kæresten og nogle gode venner, så det bliver også super hyggeligt.

  18. april 2015 at 15:21
  • Reply Liselotte

   Lyder også hyggeligt søde, håber i havde en dejlig aften? 🙂

   19. april 2015 at 6:39
 • Reply Camilla Julie

  Hvor er det bare et lækkert outfit – du er så sej til de collager, søde 🙂

  http://camillajulie.dk

  19. april 2015 at 11:01
 • Reply Satina Wandel

  Uh, nogle lækre sager!

  http://satinawandel.dk

  23. april 2015 at 13:32
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.