FASHION,  Outfit

OUTFIT – MUUBAA LEATHER JACKET & GUCCI ACCESSORIES

OUTFIT - MUUBAA LEATHER JACKET & GUCCI ACCESSORIES Outfit 2DSC03255 Outfit3DSC03261DSC03183

 

LEATHER JACKET: MUUBAA / DRESS: MANGO / SUNNIES: RAYBAN AVIATORS / SCARF: GUCCI (SIMILAR HERE) / BAG: GUCCI SOHO DISCO / SNEAKERS: NIKE FLYKNITH 

Hvor er det dejligt at vejret er begyndt at blive så godt. Jeg kan mærke mit humør bliver så meget bedre når solen skinner og får en hel anden energi. Billederne er faktisk et par uger gamle, fra en dag hvor vi var oppe og kigge på vores drømmehus over for huset er der den dejligste lille park, hvor vi lige havde tid til at knipse et par billeder. Ihh, hvor jeg glæder mig til engang vi får købt hus, vi er virkelig begyndt at mangle plads og er så træt af at bo i lejlighed…

Har haft en dejlig weekend med brunch med søde piger, fødselsdag for min søster, loppemarked, spisning på Aalborg Havn med min kæreste og svigerfar. I aften skal jeg fejre min mormors fødselsdag og håber jeg også lige får tid til at nyde det gode vejr, når jeg har fri fra arbejde.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

16 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk