Follow:
BEAUTY LIFESTYLE

FEELING SPORTY & FRESH WITH COLOSÉ

FEELING SPORTY & FRESH WITH COLOSÉ FEELING SPORTY & FRESH WITH COLOSÉ sportmakeup2

Som jeg nævnte i mit tidligere indlæg omkring min nye sportstaske så er jeg begyndt at træne lidt mere. Mest for at få det lidt bedre med mig selv og bestemt også for at få en bedre kondi, for ja den er elendig. Så da jeg fik muligheden for at teste denne skønne og super smarte Sports Creme fra Colosé, kunne jeg ikke sige nej.
Jeg havde ikke umiddelbart før hørt om en sports “make up” så jeg var rigtig spændt på om det bare var en slags – tinted moisturizer eller bb cream som jeg har prøvet en del gange. For mig duer disse nemlig ikke hvis jeg skal træne og det gør foundation eller pudder slet SLET heller ikke, da jeg for at sige det pænt, sveder som en lille gris. Plus at jeg bliver rød som en tomat i hovedet, så det er ikke mulig for mig at bruge andet end en smule mascara fordi resten bare flyder hurtigt af, før nu.

Først og fremmest så duften den helt helt fantastisk og er ultra let på huden. Jeg smøre den bare ud med fingerne som en creme og efter to sek er den lille bitte smule farve som cremen har, trukket pænt og jævnt ind i huden. Den giver ikke meget farve men nok til at du lige føler du er dækket og det er simpelthen den bedste følelse, så man ikke skal føle sig helt “nøgen” når man skal ind og træne. Det kan jeg nemt med mine fregner og meget lyse hud, så denne er helt perfekt. Den tilpasser sig ens hudtype og farve og fedter på ingen måde plus den har et mat skær. Efter en svedig omgang fitness var jeg stadig super tilfreds med resultatet og jeg kunne føle mig en smule mere dækket da jeg var færdig. Det er en så dejligt følelse at kunne påføre en creme så nemt og som sætter sig så let på huden for derefter at give et så stort resultat. Det er helt klart ikke sidste gang jeg anskaffer mig en af disse.

Endnu et tip fra mig kunne være hvor fantastisk den bliver til sommer når man ikke kan bruge sin pudder, foundation mm. fordi man sveder i T-zonen, bum på med denne og du kan få et let naturligt look på de varme dage. Jeg er kæmpe fan.

I kan lige nu anskaffe jer en af disse fantastiske Sport Creme HER og få  25% RABAT på cremen, ved at benytte koden everyday ved betaling de næste 14 dage, så skynd jer inden det er for sent.

Se også Colosés andre skønne produkter HER (Rabatkoden kan kun benyttes på sports Cremen)

sportmakeup1 sportmakeup5

Og ja hvad er træning uden det rigtige tøj. Tøhøø. Jeg har været så heldig at få dette skønne sæt fra Stella McCartney’s nye sportslinje StellaSport by Adidas, som er en “billigere” linje end hendes også skønne Adidas By Stella McCartney linje. Su du får super stylish og mega lækkert træningstøj til venlige priser. Dette skønne sæt fik jeg i gave af Kevin, hvilket var en skøn og super brugbar gave. Yay for dejlige gaver. Jeg har allerede brugt det flittigt både i og udenfor Fitness centrene. Buskerne er så bløde og behagelige at de også bruges som søndagsbukser. I kan finde de skønne leggings lige HER og den fine top HER. Plus et stort udvalg af den skønne linje HER.

Håber disse må “tips” kan motivere lidt hos jer skønne mennesker derude.

/ Tina

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Julie Mænnchen

  Tøjet er bare så fedt – lækker gave du har fået der søde 😉 Og held og lykke med træningen, det er nu altid lidt sjovere med lækkert træningstøj! 😀 <3

  21. april 2015 at 9:59
 • Reply Sofie

  Super lækre ting! Men har nu ikke noget imod at mit ansigt er nøgent når jeg træner -vi ser jo alle dumme ud når vi gør det (:
  Håber at du har en skøn dag!

  Knus
  aseaofinspiration.blogspot.dk

  21. april 2015 at 17:41
 • Reply Katrine Guldbæk

  Wauw, hvor er det bare nogle lækre farver tøjet har. Er vild med det 🙂

  21. april 2015 at 20:38
 • Reply Stine

  Jeg har brugt Sportcremen i nogle år, og er virkelig glad for den, brugen den egentlig bare som en dagcreme – troede faktisk at det var det samme som en “BB”

  23. april 2015 at 7:04
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.