FASHION

I WOULD LOVE TO WEAR #15 GANNI SET & P.S. BAG

I WOULD LOVE TO WEAR #15 GANNI SET & P.S. BAGShorts: Ganni / T-Shirt: Ganni / Sandals: NLY Shoes / Bag: Proenza Schouler / Hat: H&M / Sunnies: DKNY.

Hvor er det dejligt med forår og en masse sol, ville ønske jeg havde et par fridage til at nyde det gode vejr i. Men må i stedet knokle lidt på arbejdet, som så mange andre?.  Jeg glæder mig til kan kunne have bare ben, til sjove strandture, kolde drinks og ikke mindst sommerferie i USA. (Der er snart kun 2 måneder til afrejse.. Glæder mig virkelig meget!)

Jeg er så vild med det nye sæt fra fra Ganni, som både kan bruges med flade sandaler/espadrilles til shoppingture og ture på stranden eller med et par stiletter for et mere festligt look. Ville virkelig elske at have dette sæt i kufferten til sommer, for det har et hav af anvendelsemuligheder.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

14 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.