BEAUTY

TIL KAMP MOD TØR HUD MED YVES ROCHER

TIL KAMP MOD TØR HUD MED YVES ROCHERBooster

Jeg har før delt min begejstring for Yves Rochers fantastiske plantebaseret produkter (HER og HER) denne gang vil jeg tippe om denne en af deres nyeste produkter på stammen nemlig deres Glansbooster. Boosteren reaktivere hudens energiproduktion og giver en ungdommelig udståling og finish. Den kan anvendes på flere måder, bl.a. alne, oven på sædvanlige ansigtscreme eller kan blandes med din foundation for at give en mere subtil glans.

Boosteren er lækker og let at påføres, absorberes hurtigt i huden og efterlader huden frisk og lækker. Jeg bruger den hver morgen og et enkelt pump er nok til både mit ansigt og hals.

Yves Rocher Glansbooster 199 kr. forhandles kun HER

YVES

De andre to produkter jeg vil tippe jer om, er denne helt fantastiske bodylotion, som er lavet af bl.a. økologisk sheasmør – Jeg har en meget tør hud, især efter en kold vinter, tænger min hud til en masse fugt og denne er helt fantastisk, cremen er let og lækker at smører ud og har en skøn mild duft af mandel. Min hud efterlades blød og lækker, dette er et produkt, som vil kunne findes på min badeværelses hylde frem over. Find den HER til 119 kr. (Cremen har oven i købet været nomineret til Danish Beauty Award og det er helt forståeligt.

Det sidste vidunder er denne Læbebalsam, også fra Yves Rocher (Må faktisk tilstå, at det er et af mine yndlings beauty brand, pga. den fantastiske kvalitet til billige penge) Jeg er en af de typer som ikke kan leve uden læbepomader, og har jeg ved ikke hvor mange liggende rundt omkring i lejligheden og i mine mange forskellige tasker, for der fines ikke noget værre end at komme afsted uden. Denne er særdeles god til tørre læber og giver lidt glans, jeg har taget den ind i mine morgenrutiner. Find den HER til 45 kr.

 

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

6 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.