Follow:
INTERIOR

LE SAC EN PAPIER

LE SAC EN PAPIER sac2 LE SAC EN PAPIER sac4

Som i sikkert har set på Instagram, Pinterest og ja mange andre inspirerende steder er denne papirspose gået hen og er blevet særdeles populær. Jeg har også hurtigt forelsket mig i den og da jeg endelig fik anskaffet mig mit oliventræ så måtte jeg eje den, da jeg synes det er den perfekte pose/potte til den.

I kan finde den lige HER hos butikken Sirlig. De sendte posen så skønt pakket ind med det fineste kort som også hænger på væggen nu. Virkelig god service plus de har mange lækre ting til hjemmet. Bestemt ikke sidste gang jeg handler hos dem.

/ Tina

VV

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

12 Comments

 • Reply Katrine Guldbæk

  Den er bare helt vildt fin :-). Skal også have anskaffet mig et oliventræ til lejligheden, synes de er så smukke <3

  26. april 2015 at 9:50
  • Reply Tina

   Ja de er nemlig bare så skønne <3 😀 Jeg er os gået blomster amok 😛 det passer så godt til de kommende lyse og varme tider med det smukke grønne 🙂

   26. april 2015 at 18:30
 • Reply Sanne

  Jeg har også længe synes, at de var SÅ fine. Så nu må det altså snart være på tide, at jeg får anskaffet mig en også 🙂

  26. april 2015 at 11:34
  • Reply Tina

   Ja det er du da nødt til søde 😀 <3 Det er jo ikke til at leve uden 😉 hehe

   26. april 2015 at 18:31
 • Reply Pernille Weidich

  Jeg stiller mig selv det spørgsmål nogen gange, hvorfor jeg ikke køber de ting som jeg bliver ved med at kigge på. Kender du det? 😀
  Jeg har så mange gange kigget på den skønne pose, (kan man forresten godt sige det om en papirspose? 😀 ) men ejer den endnu ikke. Det må altså blive lavet om på her til foråret, hvor jeg også skal have købt mig mit 3. oliventræ (: De to andre står og pynter fint ude på min altan i zinkspande.
  God søndag søde (:

  26. april 2015 at 12:33
  • Reply Tina

   Haha ja tro mig det kender jeg kun ALT for godt 😛 !! Ja det kalder jeg den også så det synes jeg bare at vi skal vedtage 😉 hehe Du er simpelthen nødt til at eje en NU hermed basta 😛 og også et træ til din fine samling 😉 <3

   26. april 2015 at 18:32
 • Reply Stine // KISS KISS BANG BANG

  Den er virkelig fin 🙂

  26. april 2015 at 16:28
  • Reply Tina

   Tusind takker søde <3 🙂

   26. april 2015 at 18:33
 • Reply Julia

  Det ser altså forbasket fint ud!

  26. april 2015 at 16:32
  • Reply Tina

   Tusind tak 😀 Er også tosset glad for den 😀 <3

   26. april 2015 at 18:33
 • Reply Sara

  Dejligt med en god anbefaling til en webshop, det kan man altid bruge! Og så ser det bare super godt ud med oliven træet 😀

  – Sara // http://www.sarasskab.blogspot.dk

  27. april 2015 at 19:49
  • Reply Tina

   Tusind tak 😀 ja det kan man nemlig 🙂 <3

   28. april 2015 at 18:54

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.