FASHION,  Outfit

OUTFIT: BLACK SUIT & TURTLENECK

OUTFIT: BLACK SUIT & TURTLENECK0307O604

Pants: Zara (Similar Here) / Turtleneck: Vila (Now on Sale) / Blazer: Vila (Similar Here) / Pointed flats: New Look / Bag: Gucci Soho Disco / Sunnies: Rayban Avators / Earrings: Chanel / Bracelet: Fiorelli / Nail Polish: Appeal4 no. 10 Cream Hazel

Outfit fra sidste weekend, hvor jeg bl.a. var inde og spise lækker brunch med Tina, Ida, Linda og Lindas lille Lulu. Vi havde den dejligste lørdag i solen, med den skønneste brunch som jeg smed op på Instagram @LiselotteA. Jeg var hoppet i et suiet for første gang, med spidse flade sko og var faktisk ret vild med det. Jeg havde tilsat en kortærmet turtleneck, som jeg også er blevet ret vild med.

Denne weekend er brugt på indflytterfest lørdag, ved min søde veninde Maria Eline – Det blev lidt sent, så er virkelig træt (Kan simpelthen ikke holde til det mere, gik i seng allerede kl. 21 i går – Hvem sagde gammel?) Min kærestes farmor havde heldigvis inviteret på stegt flæsk igår, så det gjorde dagen lidt mere overkommelig. Har i haft en god weekend?

Og husker i forresten at deltage i vores Giveaway?

/ Liselotte

VV

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

20 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk