Follow:
BEAUTY

THE PERFECT FOUNDATION – REVLON COLORSTAY

THE PERFECT FOUNDATION - REVLON COLORSTAY 3THE PERFECT FOUNDATION - REVLON COLORSTAY

Jeg har haft rigtig svært ved at finde en foundation, som er perfekt til min tørre og ikke mindst blege hud. Jeg har i de seneste par uger, testet denne oliefrie foundation “Colorstay” fra Revlon. Jeg har aldrig prøvet make-up produkter fra Revlon før, så jeg har været ret spændt! Det er altid dejligt at få kendskab til nye brands især når de overrasker positivt, som denne har gjort.

En god foundation er for mig en der dækker mine urenheder, rødme og ikke udtørre. Disse krav opfylder denne, og må faktisk sige at den næsten er på niveau med den dyre jeg normalt bruger. Revlons Colorstay koster dog langt under det halve, og Revlons dækkeevne er langt bedre end hvad jeg normalt er vant til.

Jeg valgte nr. 150 Buff til meget lys hud, denne er for mig helt perfekt lige nu. Når solen rigtig titter frem og jeg forhåbentlig får lidt kulør på kroppen og i ansigtet vil jeg skaffe mig en lidt mørkere farve. Jeg påføre min foundation med en pensel fra Nielsen jord (som faktisk ikke er til foundtaion, men som fungere helt perfekt for mig) og retter til sidst til med en lille make up svamp.

Revlon lover op til 24 timers holdbarhed, uden at klatte eller udtørre huden. Jeg har dog ikke prøvet at have den på i 24 timer, men den holder til en hel dag på arbejde og cykelture i blæst. Kan varmt anbefale denne lækre foundation. Det eneste minus fra mig er, at der ikke er pumpe i flasken og derfor kan det godt være lidt svært at styre mængden.

Du kan finde den HER hos Billigvoks.dk til KUN 59 kr. (normalpris 139 kr.) 
Tippet er hermed jeres.

/ Liselotte

Produktet er modtaget til test, holdningerne er mine egne. 

VV

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

10 Comments

 • Reply Eline / My Kind of Fashion

  Det er virkelig billigt! Tror jeg forbi shoppen 😉

  29. april 2015 at 12:34
  • Reply Liselotte

   Ja, gør det for den er virkelig fantastisk 😀

   29. april 2015 at 13:07
 • Reply Camilla - Cfashion

  Uhh det var godt nok billigt! Følger du at huden kan ånde under den??

  29. april 2015 at 12:59
 • Reply Camilla

  Hvor lyder den foundation bare god! Virkelig synd at man ikke kan finde Revlon i butikkerne længere, især nu da det er blevet så populært. Kan huske dengang, vi havde det i Matas (for i hvert fald over 10 år siden), og har stadig en lille øjenskyggepalette derfra 😛

  http://cammi.dk

  29. april 2015 at 12:59
  • Reply Liselotte

   Ja, det er rigtig øv! Har Googlet det lidt og har set alle de fine sager de laver. Håber Billigvoks.dk begynder at forhandle lidt mere af det billige og ikke mindst fantastiske brand! 🙂

   29. april 2015 at 13:10
 • Reply Stine // KISS KISS BANG BANG

  Jeg er også fan, så god! 🙂 <3

  29. april 2015 at 14:19
 • Reply Eline

  Skulle hilse fra en af mine veninder og sige 1000 tak for tippet. Hun endte med at købe en, og var total overrasket over at alle de ting du skrev var rigtigt! Hun er meget taknemlig for dit tip <3

  4. maj 2015 at 21:22
  • Reply Liselotte

   Åh det er jeg glad for at høre, den er også helt super og til en helt igennem fantastisk pris 🙂

   5. maj 2015 at 8:38

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.