Follow:
BEAUTY LIFESTYLE

GETTING MY BABY FEET ON

GETTING MY BABY FEET ON foot2

Nu hvor solen endelig er begyndt at titte frem kan man godt komme i gang med at forberede sine små tæer og vintertrætte fødder på at skulle hoppe i de dejlige sandaler. Jeg kan personligt sige at jeg glæder mig helt skørt til at hoppe i mine sandaler meeen efter mange lange måneder pakket ind har mine fusser vist set bedre dage.
Så da jeg var så heldig at få muligheden for at teste BABY FOOT EASY PACK fra CareFoot, kom det som kaldt fra himlen.

GETTING MY BABY FEET ON

Dette går i alt sin enkelhed ud på at du i pakken finder et par plastic ?sokker?, som du skal sidde med i 1 time. Herefter skal du vaske fødderne, og efter 3 dage begynder de døde hudceller at peele af foden. Som resulterer i flotte bløde fødder uden hård hud. Hovedingrediensen i Baby Foot Easy Pack er frugtsyre, som er utrolig skånsom sammenlignet med andre syrer. Den var derfor også dejlig mild selv mod min lyse sarte hud. Det var nemt og enkelt at få sokkerne på og af plus det er hyggeligt at have en undskyldning for at side helt stille I en time og nyde en god serie eller film men noget guf. Den frihed tog jeg mig hvertfald.

Mine fødder har så småt smidt de klamme hudceller, hvilket godt kan se lidt underligt ud, men det sker heldigvis forholdsvis hurtigt. Du skal dog ikke bruge denne her løsning hvis du skal have bare fødder ca. en uge efter da fødder skaller i ca. en uge men derefter har du skønne bløde sommerfusser some r klar til sandalerne.

Mine tæer har aldrig være særlig kønne eller faktisk langt fra men efter dette har jeg det nu lidt bedre med at lade dem slipper fri fra sokkerne.

I kan finde BABY FOOT EASY PACK HER og mange andre super lækre produkter fra CareFoot HER.

/ Tina

Produkterne er modtaget som gave af Carefoot.dk, holdningerne til produkterne er min egen.

 

VV

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Ann-Sofie

  eij! Don’t remind me. Haha Jeg må også hellere se at komme i gang med projekt pæne fødder! ☺️

  30. april 2015 at 8:57
  • Reply Tina

   Haha ja man tids nok komme igang med de triste vinter fusser 😛

   1. maj 2015 at 7:55
 • Reply STEPHANIE / FASHIONBYSTERUP

  Skoene er gude smukke 😀

  30. april 2015 at 11:41
  • Reply Tina

   Tusind tak søde <3 🙂 Er også et af mine yndlings par 🙂

   1. maj 2015 at 7:55
 • Reply Camilla Julie

  Åh ja, man burde altså passe bedre på de små fusser 😉
  Men tak for reminderen – jeg vil hoppe hjem i et fodbad!

  http://camillajulie.dk/

  30. april 2015 at 12:24
  • Reply Tina

   Hehe ja burde man vist 😉 Så lidt da og rigtig godt fodbad 😉

   1. maj 2015 at 7:56
 • Reply Stine // KISS KISS BANG BANG

  Årh det må jeg prøve 😀

  1. maj 2015 at 15:33
 • Reply Katrine Guldbæk

  Det må jeg have afprøvet. Lækkert at kunne gå sommeren i møde med lækre og bløde fødder 🙂

  2. maj 2015 at 20:05
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.