BEAUTY

ØKOLOGISK SELVFORKÆLELSE FRA BALM BALM

ØKOLOGISK SELVFORKÆLELSE FRA BALM BALM 2

100 % økologiske og lækre ansigtsprodukter som er certificerede af den uafhængige organisation Soil Association og så er de ikke testede på dyr. Det er det du får hos Balm Balm I deres skønne og smukke serie af produkter.

Jeg har været så heldig at få lov til at teste nogle af disse skønne produkter på min efterhånden gamle, rynkede og hvide hud hehe. Det var simpelthen så lækker en oplevelse.

Jeg brugte det ved først at anvende deres Coconut Cleanser på en vatrundel for at fjerne make up og mascara. Den er helt utrolig let og ligger sig effektivt på huden I et tyndt lag. Den fjernede jeg kort efter med en fugtig vatrunddel med Hazel Toner på. Dette efterlader huden frisk og klar til et sidste boost I form af et lille mirakel som hedder Rosehip Serum. Denne skal masseres ind I huden bade morgen og aften og efterlader din hud med en lækker glød og med mindskede porrer ? hvilket jeg virkelig altid har brug for.

Den lidt sjove og lækre Balm Balm Hibiscus maske virker ved at du tilsætter vand til pudderet for at få en tyk masse, der blidt trækker urenheder fra huden mens den tørrer.Derefter lagde jeg den meget lette og bløde klud over mit ansigt mens masken tørre. Kluden var dyppet I lunken van dog det føles så dejligt. Begge gør at det renser dybt og eksfolierer og efterlader huden opfrisket og forkælet.

ØKOLOGISK SELVFORKÆLELSE FRA BALM BALM

Alt i alt er det en virkelig lækker serie som holder alt hvad den lover. Din hud føles frisk og let plus for mig så er serum én en vildt god base for min make up. Som i kan se på billedet (ja jeg ved godt det er et meget u-flatterende ultra close-up billede hø hø) har jeg fregner og en smule fedtet T-zone som gør at min make up nemt kan klumpe og se træls ud men med denne som base går det langt nemmere som i kan se på billedet. Det er hvert fald ikke sidste gang jeg bruger Balm Balm til at forkæle min hud.

I kan se et stort udvalg af Balm Balm produkter HER hos Luxbeauty.dk som også føre mange andre skønne sager som helt sikkert er hver at kigge på.

Lige nu kan i få -10 % på jeres køb hos Luxbeauty.dk med koden: “everyday”

/ Tina

Indlægget er udarbejdet i samarbejde med Luxbeauty.dk

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

9 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.