Follow:
BEAUTY

PRETTY NAILS WITH DEPEND GARDEN DREAMS COLLECTION

Jeg  har for lidt tid siden, fået tilsendt “Depend Garden collection”, som indeholder de fineste lakker i de smukkeste farver, alle neglelakkerne har et navn, og det er så hyggeligt. I pakken, findes bl.a. “Daisy Petals”, “Butterfly Dreams”, “Morning Sky” og “Spring Romance”, virkelig smukke og lidt tøset navne. Jeg har altid neglelak på og føler mig faktisk helt “utilpas” hvis ikke mine negle er pyntet med en lækker farve. For mig er neglelak med til at fuldene et look.

Med alle de skønne pastel farver, med metallic-mat look, var det så svært at vælge hvilke farver, som jeg skulle teste først. Farverne skriger jo nærmest af forår og glæde. De fine neglelakke forhandles hos bl.a. Matas til KUN 25 kr. pr. stk. til den pris kan man jo ikke nøjes med en enkelt farve vel? De er hurtigt tørrende, hvilket er et must for mig når det gælder neglelak, selvom jeg vil have smukke farvede negle, skal det i en stressende og travl hverdag også være noget som “hurtig kan overståes” og med disse hurtigt tørrende neglelakker, er det intet problem. Flere af lakkerne krævede dog to lag for et dækkende look, som jeg godt kan lide. Jeg afslutter altid med en fed håndcreme.

PRETTY NAILS WITH DEPEND GARDEN DREAMS COLLECTION
Jeg er vild med alle de smukke farver, men mine 3 yndlingslakker fra “Garden Dreams” kollektionen er:  4055 – “Backyard Peonies”, 4057 – “Lovely Wildflowers” og 4052 – “Daisy Pentals” 3 super feminine og ikke mindst lækre farver. Jeg synes lakkerne har en fin holdbarhed, set i forhold til jeg en hel dag sidder og banker mine negle ned i et tastatur og styrketræner, holder neglene sig pæne i flere dage.

Fjerner
PRETTY NAILS WITH DEPEND GARDEN DREAMS COLLECTION

I pakken var også denne smarte neglelak fjerner, som hedder “Lyn hurtig”, og ja det skal jeg love for den er! Man stikker “bare” en finger af gangen, ned i bøtten og drejer rundt og wupti så er neglen fri for neglelak, virkelig smart, effektivt og hurtigt. Neglelak fjerneren er fri for acetone, farve, olier og parfumer – What’s not to like?

Er i ligeså vild med de smukke farver, som jeg er? 

/ Liselotte

Produkterne er modtaget til test, meningen og holdningerne er mine egne!

VV

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

14 Comments

 • Reply Eline

  Jeg er SÅ meget med dig! Elsker farverne og deres neglelaksfjerner der – kommer jo aldrig til at kunne bruge andet nu 😀

  5. maj 2015 at 9:55
  • Reply Liselotte

   Ja, de er så lækre og feminine 😀 <3
   Nej, er også kæmpe fan og priserne er så alle kan være med!

   / Liselotte

   5. maj 2015 at 11:01
 • Reply Katrine Guldbæk

  Super smukke forårsfarver 🙂

  5. maj 2015 at 11:33
  • Reply Liselotte

   Ja, man bliver helt glad indeni 🙂

   / Liselotte

   5. maj 2015 at 11:43
 • Reply Lisbeth

  Hvor er det bare nogle super fine farver. Jeg får helt lyst til at hoppe i tylskørt og drikke sommersøde frugtdrinks mens jeg hører et mixtape med Disneys prinsessesange haha. Okay, måske overdrevet, men de farver vækker virkelig mine feminine sider. Tror nok lige jeg skal slå et smut forbi min lokale Matas 😉

  // http://www.moonlitmadness.dk

  5. maj 2015 at 13:28
  • Reply Liselotte

   Ja, ikke – De er så tøset på den gode måde <3 🙂

   / Liselotte

   5. maj 2015 at 13:41
 • Reply Camilla Julie

  Det er virkelig nogle smukke farver, søde 😀

  http://camillajulie.dk/

  5. maj 2015 at 13:57
 • Reply Ida

  Farverne er super fine, men jeg har ikke det store kendskab til Depend. Men tilgengæld er jeg vild med neglelakfjerneren 🙂

  5. maj 2015 at 16:36
 • Reply Stine // KISS KISS BANG BANG

  Sikke nogle fine farver <3

  5. maj 2015 at 19:47
 • Reply Karina

  Det er altså nogle fine og holdbare farver til gode penge 😉

  5. maj 2015 at 19:53
 • Reply Satina Wandel

  Så mange fine farver, skal bestemt have et par stykker <3

  http://satinawandel.dk

  6. maj 2015 at 19:15
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.