BEAUTY

PRETTY NAILS WITH DEPEND GARDEN DREAMS COLLECTION

Jeg  har for lidt tid siden, fået tilsendt “Depend Garden collection”, som indeholder de fineste lakker i de smukkeste farver, alle neglelakkerne har et navn, og det er så hyggeligt. I pakken, findes bl.a. “Daisy Petals”, “Butterfly Dreams”, “Morning Sky” og “Spring Romance”, virkelig smukke og lidt tøset navne. Jeg har altid neglelak på og føler mig faktisk helt “utilpas” hvis ikke mine negle er pyntet med en lækker farve. For mig er neglelak med til at fuldene et look.

Med alle de skønne pastel farver, med metallic-mat look, var det så svært at vælge hvilke farver, som jeg skulle teste først. Farverne skriger jo nærmest af forår og glæde. De fine neglelakke forhandles hos bl.a. Matas til KUN 25 kr. pr. stk. til den pris kan man jo ikke nøjes med en enkelt farve vel? De er hurtigt tørrende, hvilket er et must for mig når det gælder neglelak, selvom jeg vil have smukke farvede negle, skal det i en stressende og travl hverdag også være noget som “hurtig kan overståes” og med disse hurtigt tørrende neglelakker, er det intet problem. Flere af lakkerne krævede dog to lag for et dækkende look, som jeg godt kan lide. Jeg afslutter altid med en fed håndcreme.

PRETTY NAILS WITH DEPEND GARDEN DREAMS COLLECTION
Jeg er vild med alle de smukke farver, men mine 3 yndlingslakker fra “Garden Dreams” kollektionen er:  4055 – “Backyard Peonies”, 4057 – “Lovely Wildflowers” og 4052 – “Daisy Pentals” 3 super feminine og ikke mindst lækre farver. Jeg synes lakkerne har en fin holdbarhed, set i forhold til jeg en hel dag sidder og banker mine negle ned i et tastatur og styrketræner, holder neglene sig pæne i flere dage.

Fjerner
PRETTY NAILS WITH DEPEND GARDEN DREAMS COLLECTION

I pakken var også denne smarte neglelak fjerner, som hedder “Lyn hurtig”, og ja det skal jeg love for den er! Man stikker “bare” en finger af gangen, ned i bøtten og drejer rundt og wupti så er neglen fri for neglelak, virkelig smart, effektivt og hurtigt. Neglelak fjerneren er fri for acetone, farve, olier og parfumer – What’s not to like?

Er i ligeså vild med de smukke farver, som jeg er? 

/ Liselotte

Produkterne er modtaget til test, meningen og holdningerne er mine egne!

VV

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

14 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.