Follow:
INTERIOR

EUCALYPTUS

EUCALYPTUS eucalyptus2

Jeg er smæk forelsket i grønne planter og blomster. Især de smukke eucalyptus grene som står så smukt på Instagram og på Pinterest. Jeg elsker deres unikke og skønne friske look. De pynter virkelig alle steder. Så da jeg så disse i Plantorama til små 25 kr. måtte jeg slå til. Jeg købte næsten hele Plantorama i form af et spøgelsestræ, kaktusser og eucalyptus ja og så faktisk også en kanin haha. Jøsses ja man skal ikke sende mig i havecenter. I kan se søde Eddy på min instagramprofil @tinalentz0812 og i skal nok komme til at se mere til den skønne lille fyr.

Er i også til de skønne grønne eucalyptus grene og hvilke pynter i jeres dejlige hjem?

Jeg skal bruge lørdagen med min dejlige veninde Denise i form af en ordentlig omgang tøsehygge. Det er vi nemlig tosset gode til. 😉 Håber i får jer en dejlig lørdag derude trods det grå vejr.

/ Tina

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Lullumut

  Den er også fin 🙂 Jeg har ikke så meget lige nu, fordi her helst skal se lidt roligt ud, mens lejligheden vises frem osv. Tror jeg har flest orkideer, som faktisk alle har været gaver 🙂 God lørdag søde. Jeg skal også hygge med en veninde.

  9. maj 2015 at 10:28
 • Reply Pernille

  Åh, eucalyptus grene er også blandt mine favorit blomster (grene), og jeg er også bare så vild med det udtryk de giver til indretningen <3
  Sikke en hel masse du fik købt, og ja, din lille kanin er bare den sødeste. Hold nu op hvor er han bare cute 😀
  God weekend til dig søde – og hav en hyggelig tøsedag med din veninde :*
  http://Www.pernille-weidich.dk

  9. maj 2015 at 11:42
 • Reply A+K/VenterPaaVinBlog

  Elsker også grønne planter, de holder også længere end en buket 😀 kaktusser er pt et hit her.

  – Anne

  9. maj 2015 at 22:50
 • Reply Julie Mænnchen

  De er bare så fine og har længe gerne ville have et par grene, så må vist i Plantorama 🙂

  10. maj 2015 at 14:31
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.