BEAUTY

URTEMASKE TIL UREN HUD & SUND OG LÆKKER JUICE

URTEMASKE TIL UREN HUD & SUND OG LÆKKER JUICEFindes der noget bedre end “Mig-selv-tid” tiden hvor man bare kobler af og forkæler sig selv og hygger?
Jeg elsker at forkæle mig selv med fx fodbad, en lækker ansigtsmaske og slappe af med en lækker friskpresset juice? (Jeg har nemlig anskaffet mig en juicemaskine, og jeg er helt vild med den)

Jeg har til tider en meget urene hud, og har efterhånden prøvet et hav af forskellige produkter i håb om at nedbringe mine urenheder – jeg havde desværre ikke fundet et mirakelmiddel, som kunne hjælpe mig. Så da jeg fik muligheden for at prøve Colosé urtemaske sprang jeg til, for hvor ville det være dejligt at have en hud man ikke behøvede at dække til med tonsvis af foundation og make up. Jeg har aldrig prøvet produkter fra Colosé, så var meget spændt.

Jeg har i den seneste tid testet masken hver anden dag, med råd fra søde Stine fra Colosé. Normalt er det fint at bruge den ca. 1-2 gange om ugen. Men da min hud har været meget plaget af små urenheder og irriterende pletter, har jeg haft brug for ekstra hjælp fra masken. Urtemasken ?Masque Végétal Facial? er en Meget Effektiv Ansigtsmaske hvis egenskab er at trænge helt i dyben af porerne og trækker urenhederne op til hudens overflade hvorefter maskens ingredienser absorberer de døde celle og fede afsonderinger som normalt er skyld i bumser… Lige nu kan du få -25 % på urte masken med koden “everyday” Koden gælder i 14 dage fra i dag. FIND MASKEN HER!

Colose rabat
Masken er super lækker at have på og skal sidde i ca. 20 min. inden den vaskes af med en klud med varmt vand, huden efterlades blød og lækker og får ikke huden til at rødme, hvilket andre masker kan have tendens til.  Min hud er blevet meget meget bedre og kan ikke huske, hvornår jeg sidst har haft så pæn hud. Jeg bruger ikke masken hver anden dag mere, men “nøjes” med et par gange om ugen for at nedbringe/holde min hud fri for urenheder.
Tippet er hermed jeres, masken koster 200 kr. men lige nu får i som sagt, – 25% med koden “everyday” find den HER.  (koden gælder kun masken
URTEMASKE TIL UREN HUD & SUND OG LÆKKER JUICE

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

12 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk