Follow:
BEAUTY

URTEMASKE TIL UREN HUD & SUND OG LÆKKER JUICE

URTEMASKE TIL UREN HUD & SUND OG LÆKKER JUICEFindes der noget bedre end “Mig-selv-tid” tiden hvor man bare kobler af og forkæler sig selv og hygger?
Jeg elsker at forkæle mig selv med fx fodbad, en lækker ansigtsmaske og slappe af med en lækker friskpresset juice? (Jeg har nemlig anskaffet mig en juicemaskine, og jeg er helt vild med den)

Jeg har til tider en meget urene hud, og har efterhånden prøvet et hav af forskellige produkter i håb om at nedbringe mine urenheder – jeg havde desværre ikke fundet et mirakelmiddel, som kunne hjælpe mig. Så da jeg fik muligheden for at prøve Colosé urtemaske sprang jeg til, for hvor ville det være dejligt at have en hud man ikke behøvede at dække til med tonsvis af foundation og make up. Jeg har aldrig prøvet produkter fra Colosé, så var meget spændt.

Jeg har i den seneste tid testet masken hver anden dag, med råd fra søde Stine fra Colosé. Normalt er det fint at bruge den ca. 1-2 gange om ugen. Men da min hud har været meget plaget af små urenheder og irriterende pletter, har jeg haft brug for ekstra hjælp fra masken. Urtemasken ?Masque Végétal Facial? er en Meget Effektiv Ansigtsmaske hvis egenskab er at trænge helt i dyben af porerne og trækker urenhederne op til hudens overflade hvorefter maskens ingredienser absorberer de døde celle og fede afsonderinger som normalt er skyld i bumser… Lige nu kan du få -25 % på urte masken med koden “everyday” Koden gælder i 14 dage fra i dag. FIND MASKEN HER!

Colose rabat
Masken er super lækker at have på og skal sidde i ca. 20 min. inden den vaskes af med en klud med varmt vand, huden efterlades blød og lækker og får ikke huden til at rødme, hvilket andre masker kan have tendens til.  Min hud er blevet meget meget bedre og kan ikke huske, hvornår jeg sidst har haft så pæn hud. Jeg bruger ikke masken hver anden dag mere, men “nøjes” med et par gange om ugen for at nedbringe/holde min hud fri for urenheder.
Tippet er hermed jeres, masken koster 200 kr. men lige nu får i som sagt, – 25% med koden “everyday” find den HER.  (koden gælder kun masken
URTEMASKE TIL UREN HUD & SUND OG LÆKKER JUICE

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

12 Comments

 • Reply Nivikka

  Det lyder som en super god maske. Har ikke selv særlig uren hud, men det kan være dejligt at få renset huden igennem engang i mellem, det kan være, at den er et forsøg værd. Tak for tippet 🙂

  HOPELESS WANDERER | GIVE AWAY

  12. maj 2015 at 12:22
  • Reply Liselotte

   Ja, nemlig 🙂 Ellers har de også mange andre lækre masker og produkter

   / Liselotte

   12. maj 2015 at 12:28
 • Reply byhauken

  Uh, det lyder som en superb god maske! Jeg har tendens til uren hud når det er den tid på måneden, så det ville da være superb at kunne holde det nede der. Og i det hele taget få renset huden godt i igennem 😀

  Knus
  By Hauken | Beauty, Life & Coffee .. dah!

  12. maj 2015 at 12:55
  • Reply Liselotte

   Ja, den er helt igennem genial!
   Jeg kan varmt anbefale den 🙂

   / Liselotte

   12. maj 2015 at 13:51
 • Reply Stine // KISS KISS BANG BANG

  Mh den juice ser lækker ud 😀 <3

  12. maj 2015 at 14:04
 • Reply Cathrine

  åhh, jeg elsker de aftner hvor man hygger med fodbad og ansigtsmaske. Det kan være at det er det jeg skal i aften 😀

  12. maj 2015 at 14:18
  • Reply Liselotte

   Ja, ikke det er altid dejlig med selvforkælelse 🙂

   / Liselotte

   12. maj 2015 at 15:02
 • Reply Ida

  Jeg elsker også ‘mig tid’. Det er virkelig rart 🙂
  Jeg har faktisk også lidt dum og uren hud lige nu, så det kunne være at jeg skulle give denne et prøv ? 🙂

  Juicen lyder altså også ret lækker. Jeg kan godt lide alt med spinat i 🙂

  12. maj 2015 at 16:57
  • Reply Liselotte

   Ja, det synes jeg du skal – Den har hvertfald gjort meget godt for mig 🙂

   Ja, har også et eller andet for spinat <3

   / Liselotte

   12. maj 2015 at 20:56
 • Reply Trine

  Super god anmeldelse, jeg måtte bare prøve den! den er jo intet mindre end fantastisk, efter kun en uge var alle mine hudorme bare væk fra næsen og ude på kinderne, kæmper stadig med lidt bumser på hagen, men det er godt nok vildt!

  Hilsen Trine

  11. juni 2015 at 14:59
  • Reply Liselotte

   Er glad for du kan lide den, den har også gjort meget godt for mig..
   Glæd dig, for det kommer flere anmeldelser af de gode produkter og en lille Giveaway 🙂

   God weekend :-*

   / Liselotte

   13. juni 2015 at 17:58

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.