Follow:
GET INSPIRED

GET INSPIRED BY CAMILLA JULIE

 

C1Denne gang vil vi gerne præsentere jer for søde Camilla Julie, fra Randers, hun har bloggen Camillajulie.dk. Her blogger hun om mode og livsstil, tager smukke outfitbilleder og har en kærlighed for lækre designer items og er skide god til at finde guld på eBay – Vi har desværre aldrig haft fornøjelsen af at møde Camilla, men håber at kunne få lov til at møde hende engang i fremtiden, måske til et bloggerevent? Tag godt imod Camilla?..


Camilla2

Bedste købCamilla3GucciCamilla4GET INSPIRED BY CAMILLA JULIEGET INSPIRED BY CAMILLA JULIEGET INSPIRED BY CAMILLA JULIEFortæl lidt om dig selv som person:
Jeg er en meget åben, ligetil og positiv pige. Jeg bruger meget tid på min kæreste, som jeg netop er flyttet sammen med, og mine kære veninder. Jeg bor i Randers, men har haft et halvt år, hvor jeg boede i København. Det var en skøn tid, men jeg kunne mærke at jeg skulle hjem igen.

Beskriv din blog ud fra følgende (stil, indhold og tema):
Min blog er en mode og livsstils blog, jeg skriver om alt der interessere mig, hvilket er ret meget 😉 Jeg går meget op i kvalitet af mine billeder, såvel som mine tekster, og udtrykket på min blog betyder utrolig meget for mig. Jeg elsker at lave ebay tips, hvilket også fylder en hel del på bloggen, samt American Dreams vs. Ebay indlæg – det er altid underholdende. Min blog skal være ærlig og ligetil, og mine læsere skal kunne mærke mig ud igennem skærmen. Den personlige del betyder rigtig meget for mig, da blogs uden personlighed ikke siger mig særlig meget.

Hvad kan du bedst lide ved dig selv:
Jeg kan ret godt lide mine øjne, mine hænder og mit humør – jeg er sgu altid i godt humør.

3 ord der beskriver din stil:
Åh den er svær, for jeg er til det hele. Jeg elsker en piget stil, ligeså meget som jeg elsker en mere rå stil med læderjakke, og hvad der dertil hører.

Hvor shopper du helst?
Asos, H&M, Zara.. Det er uden tvivl der jeg gør mig flest og bedst køb.

Hvad er dit bedste køb?
Jeg har flere rigtig gode køb, fx min pels, mine Chanel sneakers og min Stella Mccartney taske.

Hvad er dit næste køb?
Jeg går stadig og overvejer et Lala Berlin tørklæde, de er jo bare så smukke. Og jeg har stadig ikke fået det ud af hovedet – så må man gerne, ikke?

Hvad er dit drømme køb?
En Chanel taske – of course 😉 Som alle andre. Men efter deres ret heftige prisstigninger, så bliver det ikke de næste måneder…

Nævn en af de sjoveste/bedste oplevelser du har haft som blogger:
Den sidste oplevelse jeg har haft, var en roadtrip med de to søde blogger piger Michelle (Stonemuse) og Julie (Julie Von Lyck), hvor vi var rundt til lidt forskellige events. Det var virkelig en hyggelig dag i godt selskab. Ellers har jeg også været til et event med Isis, hvor vi skulle bage en masse lækre sunde retter.

Hvis du måtte vælge 3 ting, som du måtte medbringe til en øde ø ? hvad ville du så vælge?
Min kæreste, min mor og min mobil.

Har du et styling tip du vil dele med os?
Jeg er selv ret vild med lag på lag trenden i øjeblikket.

Hvad drømmer du om mht. din fremtid?
Jeg kunne godt drømme om at leve af at blogge engang, men jeg ved det har ret så lange udsigter. Jeg vil gerne arbejde mere med marketing, og gerne indenfor mode branchen. Hvem ved, hvilke muligheder bloggen fører med sig? 😉

Vi siger mange tak til smukke Camilla, fordi hun ville være med.
Husk i kan læse flere spændende “Get Inspired” indlæg her, med bl.a. Tine Tørning, Eline Tychsen, Katrine Guldbæk og Ditte Marie Jakobsen

/ Tina & Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

10 Comments

 • Reply Camilla - Cfashion

  Jeg elsker de her indlæg – det er en sjov måde at blive præsenteret for andre bloggere på 🙂
  Og så jeg da også ret glad for at læse med ovre hos Camilla Julie!

  15. maj 2015 at 13:34
  • Reply Liselotte

   Det er godt du kan lide dem, vi synes også de er sjove at lave 😀 <3

   15. maj 2015 at 15:44
 • Reply Pernille Weidich

  Camilla er nemlig en fantastisk og super blogger, meget personlig i sin måde at skrive på. Sjovt og hyggeligt indlæg I har lavet piger <3 – jeg læser også trofast med ovre hos Camillajulie.dk (:
  Hav en god weekend begge to!
  http://Www.pernille-weidich.dk

  15. maj 2015 at 16:16
  • Reply Liselotte

   Ja, hun er dejlig, sjov og ikke mindst personlig… :)-
   Hun er bestemt værd at følge med hos

   17. maj 2015 at 12:36
 • Reply Camilla Julie

  Åh, tak for det så fine indlæg, piger <3
  Jeg bliver helt rørt 🙂

  Hav en fantastisk weekend!!

  Kæmpe knus

  15. maj 2015 at 22:58
  • Reply Liselotte

   Selv tak smukke <3
   Dejligt at du vil være med :-*

   17. maj 2015 at 12:25
 • Reply Katrine Guldbæk

  Det er en fornøjelse at læse med derovre – synes Camilla Julie er super dygtig 🙂

  16. maj 2015 at 10:53
  • Reply Liselotte

   Hun er virkelig dygtig og inspirerende 😀

   17. maj 2015 at 12:24
 • Reply Stine // KISS KISS BANG BANG

  Skønt indlæg! 🙂 Elsker hendes blog!

  16. maj 2015 at 21:21
  • Reply Liselotte

   Ja, hun er så god og inspirerende :-*

   17. maj 2015 at 12:23

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.