Follow:
BEAUTY LIFESTYLE

PIGEPAKKEN MAJ 2015

PIGEPAKKEN MAJ 2015

pp3

Som vi tidligere nævnt, og som i måske har set på Facebook, har vi haft besøg af Pigepakken.dk, som bestod i en sjov og skide hyggelig optagelse af en “pinlig” lille reklamefilm.
Pigepakken er en månedlig pakke, som man får 3-5 dage før sin menstruation, som indeholder 25 stk. bind/tamponer, som man selv har sammensat samt hyggelige og lækre små overraskelser i form af skønhedsprodukter og lækkerier. Pakken koster 139 kr. inkl. forsendelse til pakkeboks eller posthus.
Vi har modtaget vores første Pigepakke og vil nu dele en anmeldelse af indholdet med jer.

PIGEPAKKEN MAJ 2015

pp4

Maj måneds pigepakke indholder:

John Masters, Blood Orange & Vanilla Body Milk:
En prøve på en body lotion, som har en dejlig duft af vanilje. Den er økologisk, indeholder aloe vera og passer til alle hudtyper. Personlig synes vi den er rigtig lækker og vi kunne godt have ønsket os at det ikke blot var en “prøve” men en lidt større “flaske”

By-K, Camelia Rose:
Super fin og tøset forårsfarve. Vi er vilde med den, den er hurtig tørrerende og allergi certificeret. Neglelakken er full size.

Goldwell, Ultra Volume Boost Shampoo +Goldwell, Ultra Volume Boost Conditioner:
2 små vareprøver på Goldwell shampoo og balsam, til normalt og fint hår. Virkelig lækre, men desværre kun til en omgang hårvaske!  

Emily, Fruit Crisp Crunchy Apple:
Lækker sund snack ude tilsat sukker og e-numre! Mega lækker og tøset emballage – måske en smule for sund, i en træls periode, efter vores smag 😉

Mathez, cocoa dusted truffles: 
1 stk.  delikat og eksklusiv fransk chokolade truffle med et hint af hindbær – HELT VILD LÆKKER, kunne godt have brugt en mere.

Haribo, Pepito:
Bedre kendt som Pinocchio kugler, er desværre ikke vores favorit, når vi snakker slik. Posen er stor – men bringer lækre farver til Maj-pakken.

Pukka, Elderberry & Echinacea/ Boh, Passion FruitClipper, Love Me Truly:
3 stk. luksus te-prøver. Dejligt med mulighed for at prøve lidt forskelligt og have lidt at hygge sig med.

Som uddannede grafisk design teknologer, er vi helt vild med den smukke og ikke mindst stilrene emballage i meget lækker og høj kvalitet!

pp7

Udover de små gaver, indeholder pigepakken også 25 stk. valgfrie bind, trusseindlæg og tamponer. Man kan hver måned logge ind og bestille og ændre i sit valg, så man kan gøre det helt personligt og vælge lige netop det man selv har behov for (Og har du brug for mere end 25 stk. kan du bestille flere for kun 2,50 kr. pr stk). Udover bind og tamponer kan man tilvælge ekstra produkter som fx. intimsæbe, Panodil, kondomer mm.

Vi synes at Pigepakken er et virkelig fint, tøset og hyggeligt koncept og vores oplevelse med pakken, er overvejende positiv. Dog synes vi at de små produktprøver burde være større og i stedet måske spare lidt på den super lækker emballage, hvilket kunne være grund til de små produkter. Der imod synes vi at April måneds pakke så ud til at indeholde “store” produkter, hvilket gør den mere indbydende. Det er self. lækkert at modtage små produktprøver, så man har mulighed for at prøve nye produkter på markedet uden at skulle ud og købe en masse dyre produkter, som man måske ikke bryder sig om, men det kunne dog være rart at skønhedsprodukterne var en anelse større så man kan prøve dem mere end en gang. Da det ofte kræver et par gange for at finde ud af om produktet er det rigtige for en.

Det er et hyggeligt koncept og vi elsker at man har noget at gå og se frem til at modtage, op til sin menstruation.  Vi ser frem til at modtage næste månedspakke og dele indholdet med jer.

Her er resultatet af besøget, tag godt i mod vores første “film”.

I kan sammensætte og bestille jeres helt personlige pigepakke lige HER og se tidligere pigepakker på Instagram @Pigepakken

/ Tina & Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Eline / My Kind of Fashion

  I er så skønne piger <3 😀

  16. maj 2015 at 20:28
 • Reply Stine // KISS KISS BANG BANG

  Det er bare så smart med de pakker 🙂 Og god video! <3

  16. maj 2015 at 20:59
  • Reply Liselotte

   Hehe tak søde <3

   Ja, det er virkelig et smart koncept!

   17. maj 2015 at 12:24
 • Reply Mia // www.blogaboutmia.dk

  Den er så smart den pakke – Elsker at få den hver måned! <3 Rigtig fin film, piger 🙂

  17. maj 2015 at 14:42
  • Reply Liselotte

   Ja, den er rigtig smart 😀
   Tusind tak søde <3

   17. maj 2015 at 16:33

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.