FASHION,  Outfit

OUTFIT: CHANEL BAG & SHIRT DRESS

outfit-chanel-bag-shirt-dress0

OUTFIT: CHANEL BAG & SHIRT DRESSO304=5SHIRT DRESS: H&M TREND / BAG: VINTAGE CHANEL / BOOTS: CAMILLA PHIL FOR BIANCO / LEATHER JACKET: MUUBAA / SUNGLASSES: RAYBAN

Håber i har haft en dejlig forlænget weekend, jeg har haft 4 skønne dage. Hvor jeg bl.a. hyggede med Tina, besøgte min veninde Sarah fra KBH og hendes lille dejlige “nyfødte” dreng, sammen med min gravide veninde Anja fra Randers. Det var virkelig dejligt at se dem igen – den store afstand gør at vi desværre så sjældent ses, men når vi gør er det hele som da vi alle boede i Aalborg. I lørdags var jeg i sommerhus i Blokhus med noget familie og vi hyggede os, med gåtur i det frygtelige vejr (Man skulle jo tro vi gik efteråret i møde og ikke sommeren) og en masse lækker mad og hygge.

Outfittet, er fra mormors fødselsdag for et par uger siden. Jeg har stadig i strømpebukser på – for uhh, jeg synes der er så frygteligt koldt hele tiden og har faktisk heller ikke pakket vinterjakken helt væk endnu?.

Hvad har i brugt weekenden på?

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

24 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk