FASHION

TRAVEL LIGHT & SMART

TRAVEL LIGHT & SMART

Jeg er så utrolig heldig at jeg er i den situation at jeg flyver til London på søndag, hvor jeg skal bo hos min dejlige veninde som bor der. Jeg glæder mig helt vildt sindsygt til at bruge en lille uge i hendes skønne selskab og i den fantastiske by. Det er snart 10 år siden jeg har været der sidst. Fuldstændig vildt som tiden går øv. Men hold nu op hvor jeg glæder mig til denne lille get away. Kan slet ikke beskrive det.
Vi skal bare rundt og se byen, spise lækker mad og drikke en masse go øl. Nu kender hun jo heldigvis alle de bedste steder så kunne ikke ønske mig en bedre guide. Plus så skal vi nok også shoppe en lille smule hvis jeg kender os ret, men jeg må hellere styre mig lidt, eller hvertfald prøve.

Jeg tænkte derfor det kunne være sjovt at lave et lille indlæg om hvordan min kuffert kommer til at se ud på denne lille tur. Jeg pakker ALTID for meget (måske en pige ting, håber jeg hehe) men denne gang har jeg fokuseret på ting jeg kan mix & matche således at jeg får mange outfits ud af lidt tøj plus at disse outfits nemt kan gå fra dag til aften. Plus en pæn kjole hvis det skulle ske at jeg skal være fin. Her går man aldrig galt med en LBD (lille sort vidunerkjole) som jeg syns er klassisk og smuk altid.
Jeg kan derfor også nøjes med et par hverdags sko og et par stiletter, hvilket er fantastisk for jeg pakker virkelig altid for mange sko fordi jeg elsker sko. Men på den her måde kan et par “pæne” hverdags sko nemt dresses op til et aften outfit plus stilletterne når det skal være fint. Jeg vil så gerne have disse skønne sko fra Bianco med som i har set før på bloggen HER men jeg må nok desværre sande at det bliver Nike sko da jeg skal gå meget og min brækkede storetå stadig ikke kan komme i almindelige sko. Øv bøv.

Hvordan pakker i når i skal ud og rejse? og har i nogle tips til London så smid dem endelig min vej.

/ Tina

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

6 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk