Follow:
FASHION

TRAVEL LIGHT & SMART

TRAVEL LIGHT & SMART

Jeg er så utrolig heldig at jeg er i den situation at jeg flyver til London på søndag, hvor jeg skal bo hos min dejlige veninde som bor der. Jeg glæder mig helt vildt sindsygt til at bruge en lille uge i hendes skønne selskab og i den fantastiske by. Det er snart 10 år siden jeg har været der sidst. Fuldstændig vildt som tiden går øv. Men hold nu op hvor jeg glæder mig til denne lille get away. Kan slet ikke beskrive det.
Vi skal bare rundt og se byen, spise lækker mad og drikke en masse go øl. Nu kender hun jo heldigvis alle de bedste steder så kunne ikke ønske mig en bedre guide. Plus så skal vi nok også shoppe en lille smule hvis jeg kender os ret, men jeg må hellere styre mig lidt, eller hvertfald prøve.

Jeg tænkte derfor det kunne være sjovt at lave et lille indlæg om hvordan min kuffert kommer til at se ud på denne lille tur. Jeg pakker ALTID for meget (måske en pige ting, håber jeg hehe) men denne gang har jeg fokuseret på ting jeg kan mix & matche således at jeg får mange outfits ud af lidt tøj plus at disse outfits nemt kan gå fra dag til aften. Plus en pæn kjole hvis det skulle ske at jeg skal være fin. Her går man aldrig galt med en LBD (lille sort vidunerkjole) som jeg syns er klassisk og smuk altid.
Jeg kan derfor også nøjes med et par hverdags sko og et par stiletter, hvilket er fantastisk for jeg pakker virkelig altid for mange sko fordi jeg elsker sko. Men på den her måde kan et par “pæne” hverdags sko nemt dresses op til et aften outfit plus stilletterne når det skal være fint. Jeg vil så gerne have disse skønne sko fra Bianco med som i har set før på bloggen HER men jeg må nok desværre sande at det bliver Nike sko da jeg skal gå meget og min brækkede storetå stadig ikke kan komme i almindelige sko. Øv bøv.

Hvordan pakker i når i skal ud og rejse? og har i nogle tips til London så smid dem endelig min vej.

/ Tina

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Camilla Julie

  Sikke en super fin guide 🙂
  Jeg kan hurtigt miste overblikket når jeg skal pakke!
  Hav en rigtig dejlig tur!

  http://camillajulie.dk/

  19. maj 2015 at 10:30
 • Reply Eline

  Hav en FANTASTISK tur søde <3 😀 London er og bliver en vidunderlig by – nyd den lidt for mig også.

  19. maj 2015 at 18:47
 • Reply Stine // KISS KISS BANG BANG

  Hav en god tur! <3 Og i øvrigt vildt flot kjole! 🙂

  19. maj 2015 at 18:58
 • Reply Sofie

  Jeg ved godt det her lyder lidt sindssygt, men jeg elsker at pakke. Du kan for eksempel fylde dine sko med sokker, og rulle dit tøj i stedet for at folde det -det gør en verden til forskel. Hav en god tur!

  Knus
  aseaofinspiration.blogspot.dk

  19. maj 2015 at 19:30
 • Reply Jenni / ByJenni

  Hej Tina

  Jeg skriver til dig her inde, fordi jeg har sendt dig en mail, som jeg håber du har tid og lyst til at besvare 🙂

  Og hvor lækkert med en tur til London, god tur! (:

  21. maj 2015 at 14:36
 • Reply Emilie

  Ved du tilfældigvis hvor basic skjorten og basic knit er fra? Jeg er HELT solgt på de to! 😀

  23. maj 2015 at 14:08
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.