Follow:
BEAUTY

HVERDAGSLUKSUS MED URTEKRAM

HVERDAGSLUKSUS MED URTEKRAM

Jeg har en meget travl og stressende hverdag, og har jeg desværre ikke tid til at gå til kosmetologer og modtage div. skønhedsbehandlinger med lækre produkter.  Men for mig, kan luksus i hverdagen også være brugen af lækre produkter, som gør noget godt for mig. Disse produkter fra Urtekram har netop fokus på de 3 vigtigste ting for mig, FUGT, PLEJE og RENS.

Urtekram har en lang række spændende produkter, som oven i købet er økologiske og er et af de første brands i Europa, som har levede op til de strenge krav, som Cosmos Organic kræver.  Jeg har den sidste tid fået lov til at prøve de 2 mest populære serier: Nordisk Birk og Rose. Jeg er rigtig glad for Urtekrams madprodukter, som fylder godt i mine køkkenskabe, men jeg havde aldrig prøvet prøvet produkter fra deres skønhedsserier.

HVERDAGSLUKSUS MED URTEKRAM

BIRKNordisk Birk: Må være min yndlingsserie pga. duften, den er lige mig og emballagen er lyserød og tøset. Serien er skabt med inspiration fra de nordiske birkeskove og indeholder derfor også ekstrakt af superfugtende økologiske birkeblade og birketræssukker. Samtidig har serien fået en mild duft af kornblomst, som er udviklet specielt til serien. Kombinationen af den lækre showergel og bodylotion gør min hud, lækker og tilføre den fugt, som jeg har brug for og så dufter den simpelthen helt igennem fantastisk!

HVERDAGSLUKSUS MED URTEKRAMRose: Serien er lige så lækker i konsistens og kvalitet, som Birkeserien, og serien her er virkelig også tøset og lækker, i den alt for hotte pink emballage. (Jeg elsker virkelig en pæn emballage, som man har lyst til at have til at stå fremme.) Duften kommer fra den værdifulde rosengeraniumolie, der er kendt for sine beroligende og særligt plejende egenskaber. Derfor laver man hos Urtekram sit helt eget, virksomme urteafkog af rosegeraniumblomsten, der sammen med den nærende rosenolie forkæler huden, håret og sanserne. Især håndcremen er lige mig, jeg smører mine hænder ind i creme flere gange i løbet af en dag. Med alt den tid jeg bruger foran en computer, er det især vigtigt for mig at det er en creme, som ikke klistre og hurtigt tørre ind, så mit tastatur ikke bliver fedtet. Kan varmt anbefale den og med en duft, som ikke er for kraftig, får den et ekstra plus i min bog!

I kan bl.a. købe produkterne HER eller produkter i restsalg med en Rabatkode til Nicehairog så kan jeg afsløre at der inden længe kommer en Urtekram Giveaway, i kan godt glæde jer 🙂

Kender i til Urtekrams skønhedsprodukter og køber i også økologisk skønhed? 

/ Liselotte

Indlægget er lavet i samarbejde med Urtekram

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

18 Comments

 • Reply Chau

  Det lyder og ser rigtigt lækkert ud.

  Jeg kender ikke mærket så godt. pt. har jeg dog en håndsæbe på badeværelset fra dem og den virker skøn.
  Vil godt prøve andre produkter fra dem.

  /Chau

  20. maj 2015 at 15:55
  • Reply Liselotte

   Ja, det skal du virkelig gøre søde 😀 – De er helt igennem fantastiske!

   21. maj 2015 at 8:46
 • Reply Julie Mænnchen

  De er nemlig så lækre de produkter og så fine i indpakningen 🙂

  20. maj 2015 at 16:04
  • Reply Liselotte

   Ja – alt for fin indpakning – Så pæn og tøset <3

   21. maj 2015 at 8:45
 • Reply STEPHANIE / FASHIONBYSTERUP

  Elsker urtekram,
  de har de mest fantastiske produkter.
  Kæmpe fan her 😀

  20. maj 2015 at 16:04
  • Reply Liselotte

   Ja, det har de nemlig 😀 Alt for lækre produkter!

   21. maj 2015 at 8:45
 • Reply Ida

  Jeg kender dem ikke, men har faktisk lige bestilt nogle af samme serie, så jeg glæder mig til at prøve dem 🙂

  20. maj 2015 at 17:16
  • Reply Liselotte

   Jeg kendte dem heller ikke, men de er vildt lækre – Glæd dig søde <3

   21. maj 2015 at 8:44
 • Reply A+K/VenterPaaVinBlog

  Har også købt dem på spot i Netto et par gange, elsker bare de tøsefine emballager.

  – Anne

  20. maj 2015 at 18:54
  • Reply Liselotte

   Ja, ikke emballagerne er så fine og tøset 😀

   / Liselotte

   21. maj 2015 at 8:43
 • Reply byhauken

  Ih, har simpelthen haft kigget på Urtekrams beauty produkter så mange gange, men har ikke rigtig hørt nogle anmeldelser – indtil nu.
  Mit køkken er også fyldt med lækre Urtekram goodies, so why not in my beauty routine 😀

  Knus
  By Hauken | Beauty, Life & Coffee .. dah!

  20. maj 2015 at 21:49
  • Reply Liselotte

   Jeg kan hvertfald varmt anbefale dem 🙂 De er lige så lækre som deres madprodukter.

   / Liselotte

   21. maj 2015 at 8:43
 • Reply Eline

  Jeg har faktisk aldrig prøvet det før, men det lyder virkelig nice! 😀

  21. maj 2015 at 9:16
 • Reply Camilla Julie

  Uha, det ser ud til at være nogle rigtigt lækre produkter, søde 🙂
  Smukke er de i hvert fald!

  http://camillajulie.dk/

  21. maj 2015 at 11:13
  • Reply Liselotte

   De er helt fantastiske søde 😀 Og ja, de er virkelig smukke!

   21. maj 2015 at 13:05
 • Reply Cathrine

  Lækre produkter! Har prøvet dem før, de er gode 😀
  Cathrine
  // http://www.tiiner.dk

  21. maj 2015 at 12:29
  • Reply Liselotte

   Ja, de er virkelig gode 😀 <3
   Jeg er fan!

   21. maj 2015 at 13:10

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.