FASHION

NEW IN: SKAGEN WATCH

NEW IN: SKAGEN WATCHSKAGEN

jjjJeg elsker smukke smykker og lækre ure. Uden lækker accessories føler jeg mig “nøgen”. Accessories er for mig, med til at fuldende et look og skabe en personlig stil. Jeg er nok mest en “guldpige”, men har længe savlet over smukke sølv ure med lækre gulddetaljer, som dette. Jeg har fået dette skønne Skagen ur , i gave og jeg er helt vild med det enkelte og stilrene look. De fine sten i urskiven gør det meget lækkert og ikke mindst feminint. Det er noget mindre end de store herreure, jeg normalt har siddende på armen, men det er rart at have lidt at skifte med.

Uret forhandles bl.a. hos Anytime Watches, hvor bl.a. Skagen urene koster hele 10 % mindre end hos andre ureforhandlere. Udover Skagen forhandler Anytime Watches også slønne ure fra Daniel Wellington, Fossil, Calvin Klein og mange flere.

I aften skal jeg mødes med pigerne, vi skal have klargjort det sidste inden karneval på lørdag, vi er for første gang nogensinde langt bag ud!

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

12 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk