FASHION

MINIMALISTIC CHIC

MINIMALISTIC CHIC monolove2

Øverste billede – 1. HER / 2. HER / 3. HER /
Nederste billede – 1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER /

Jeg har en tosset svaghed for minimalistisk stil også kendt som mono style hvis du går et smut på Pinterest. Føj hvor jeg elsker simple jordfarver, sorte jeans og hvide t-shirts. Det er lidt fantastisk at noget så simpelt kan være så lækkert plus så kan du let sætte et par vildere sko eller taske til som springer lidt i øjnene uden det bliver for meget.
Jeg kan derfor også bruge timer på at sidde og glo ASOS igennem efter inspiration, som mange af jer andre sikkert også kan. Jeg gemmer dem alle i en lille mappe og her får i lige et par af de outfits jeg har gemt og så måske i kan finde lidt inspiration i dem.
Jeg har fundet nogle billige muligheder til disse styles så de fleste kan være med. Men mange af tingene har i måske allerede i jeres garderobe.
Jeg er hvertfald fan og håber også i kan få lidt inspo ud af dem.

/ Tina

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

5 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.