Follow:
TRAVEL

SOMMERFERIE OG DRØMME

SOMMERFERIE OG DRØMMESommerferien nærmer sig og om mindre end 2 måneder rejser min kæreste og jeg på Roadtrip i USA, primær Californien men også et stop i New York og Las Vegas. Det bliver så fedt, og vi er godt igang med at planlægge hvad vi skal se og opleve på turen. Jeg kan slet slet ikke vente!

Vi har selv sammensat vores tur, hvilket krævede en masse tid og kræfter. Rejsebureauet Toptours.dk tilbyder pakkerejser til bl.a. USA (Californien og Florida) Det er altså super smart, at fly, hotel og billeje er inkluderet i rejsen og man spare både tid og penge. Udover USA, har toptours.dk også mange andre destinationer fx. Dubai, Bali og Thailand, som jeg drømmer om at besøge. Min søster, skal i praktik i Thailand efter sommer og er væk i 6 måneder, jeg drømmer om at tage ned og besøge hende og dase på de hvide sandstrande og spise en masse lækker Thaimad og det vil Toptours.dk kunne hjælpe mig med til en fair pris og så er det rart at der bliver sørger for det hele, så man kun skal tænke på at pakke kufferten!

Kort

Dette er ruten vi skal på, vi flyver til New York og har et par dage der, inden vi flyver til San Francisco. Her lejer vi en kæmpe bil og køre ud til nationalparken Yosemitte og har en overnatning i skoven. Hvorefter vi skal tilbage til kystvejen, hvor vi skal besøge Monterey Bay, Santa Barbara, Los Angeles og San Diego, inden vi tager Route 66 og slutter af med et par dage i Las Vegas!

Har i bestemt jer for hvad i skal i jeres sommerferie? 

/ Liselotte

Sponsoreret

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

10 Comments

 • Reply Camilla - Cfashion

  Det lyder bare som den bedste tur! I kan med fordel vælge hotel i las Vegas i hverdagene, der er mange penge at spare ved at bo der i hverdagene – bare et lille tip 😉
  Vi skal til sydfrankrig og besøge min onkel og tante.

  22. maj 2015 at 16:22
  • Reply Liselotte

   Tak søde 🙂
   Vi skal faktisk til Vegas i Hverdagene og har bestilt hotel Montecarlo denne gang, før har jeg bl.a. boet på Luxor 🙂

   24. maj 2015 at 8:22
 • Reply Cecilie Krog

  Orrrrh hvor er jeg bare misundelig!!!
  Det lyder virkelig som en helt fantastik tur, glæder mig meget til at høre om den når du kommer hjem igen.
  Jeg skal traditions tro i sommerhus i skønne Sverige, som altid er kanon hyggeligt! men det kan selvfølgelig ikke måle sig med din rejse;)
  /Cecilie

  22. maj 2015 at 18:07
  • Reply Liselotte

   Tak smukke 🙂
   Det bliver helt fantastisk, vildt og fedt!

   Det lyder nu også hyggeligt – ville elske en tur i sommerhus i Sverige <3

   / Liselotte

   24. maj 2015 at 8:22
 • Reply Ditte

  sey bliver jo så spændende, gid det var mig dee skulle på sådan en lang Tur igen. Glæder mig til at se billeder derfra 🙂
  Jeg skal jo en lille tur til NY på torsdag, så det bliver dejligt at komme lidt tilbage. Elsker USA 😀

  22. maj 2015 at 20:25
  • Reply Liselotte

   Tak smukke, ja det bliver helt fantastisk 🙂

   Elsker også USA – og glæder mig til at følge med i din tur også <3

   24. maj 2015 at 8:21
 • Reply STEPHANIE / FASHIONBYSTERUP

  Det bliver en billig rejse for mit vedkommende denne gang,
  tror et smut til Tyrkiet også må vi se hvad der ellers skal ske.

  23. maj 2015 at 13:52
  • Reply Liselotte

   Det er også dejligt.
   Elsker Tyrkiet, man er sikker på en uge med sol og lækker strand <3

   24. maj 2015 at 8:20
 • Reply Karina

  Åh bare det var mig 😉 Jeg er slet ikke misundelig <3

  24. maj 2015 at 15:34
  • Reply Liselotte

   Hehe, Det bliver også så vildt!

   26. maj 2015 at 8:51

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.