TRAVEL

SOMMERFERIE OG DRØMME

SOMMERFERIE OG DRØMMESommerferien nærmer sig og om mindre end 2 måneder rejser min kæreste og jeg på Roadtrip i USA, primær Californien men også et stop i New York og Las Vegas. Det bliver så fedt, og vi er godt igang med at planlægge hvad vi skal se og opleve på turen. Jeg kan slet slet ikke vente!

Vi har selv sammensat vores tur, hvilket krævede en masse tid og kræfter. Rejsebureauet Toptours.dk tilbyder pakkerejser til bl.a. USA (Californien og Florida) Det er altså super smart, at fly, hotel og billeje er inkluderet i rejsen og man spare både tid og penge. Udover USA, har toptours.dk også mange andre destinationer fx. Dubai, Bali og Thailand, som jeg drømmer om at besøge. Min søster, skal i praktik i Thailand efter sommer og er væk i 6 måneder, jeg drømmer om at tage ned og besøge hende og dase på de hvide sandstrande og spise en masse lækker Thaimad og det vil Toptours.dk kunne hjælpe mig med til en fair pris og så er det rart at der bliver sørger for det hele, så man kun skal tænke på at pakke kufferten!

Kort

Dette er ruten vi skal på, vi flyver til New York og har et par dage der, inden vi flyver til San Francisco. Her lejer vi en kæmpe bil og køre ud til nationalparken Yosemitte og har en overnatning i skoven. Hvorefter vi skal tilbage til kystvejen, hvor vi skal besøge Monterey Bay, Santa Barbara, Los Angeles og San Diego, inden vi tager Route 66 og slutter af med et par dage i Las Vegas!

Har i bestemt jer for hvad i skal i jeres sommerferie? 

/ Liselotte

Sponsoreret

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

10 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.