BEAUTY

REVIEW: DEPEND 7 DAY HYBRIDE POLISH

REVIEW: DEPEND 7 DAY HYBRIDE POLISHSom den neglelakelsker jeg er, kan jeg slet ikke fungere uden at have neglelak på mine negle. Men i travle og stressede perioder, er det ikke altid jeg kan nå at friske neglene op med ny lak. Derfor var jeg meget glad og ikke mindst spændt på at prøve det lækre “Depend 7 day Hybride Polish” sæt, som for lidt tid siden dumpede ind af brevsprækken. Jeg var måske en smule skeptisk og tænkte “Ja ja, med mit arbejde og fitness træning, holder det ikke mere end et par dage” men jeg må indrømme at jeg tog fejl, jeg blev positiv overrasket over holdbarheden.

dep1Pakken indeholdte udover de mange smukke farver fra forårs kollektionen, et start kit, som udover en cleanser, base coat og en top coat også indeholder en neglefil og en lille “pind”, til at rense negle og rette neglebåndende med. Start kittet koster 100 kr. og kan købes i div. Matas butikker landet over.

Sådan gør du:
– Start med at fjerne eventuelle neglelak rester, med neglelakfjerner (med fx denne fra Depend, som oven i købet er lugtfri) Det er virkelig lækkert at fjerne neglelak med en neglelak fjerner, som ikke lugter.
– Rens derefter neglene af for alt skidt og fedt med “cleanseren” på en vatrondel fra start kittet.
– Påfør derefter et tyndt lag “base coat” også fra start kittet
– Vælg en neglelak jeg brugte og påfør 1 til 2 lag, alt efter hvor dækkende du ønsker lakken skal være.
– Påfør derefter to lag “top coat”, vent et par min. mellem hvert lag. Efter ca. 5 min. er lakken overflade tør.

REVIEW: DEPEND 7 DAY HYBRIDE POLISHKrakEfter 7 dage var mine negle knap så pæne, de var begyndt at “flosse/krakelere” lidt i spidsen. Lakkerne holder hvad de lover og det er dejligt ikke at skulle ordne negle hver dag. Det kræver blot at man giver neglene ekstra “top coat” i løbet af de 7 dage, jeg gav faktisk kun en ekstra gang, og er fuld tilfreds med holdbarheden!

REVIEW: DEPEND 7 DAY HYBRIDE POLISH

Alle de farvede lakker, kan bl.a. købes hos Matas til 49 kr. pr. stk. Disse 2 smukke farver, er blandt mine favoritter, 7041 og 7043 – Man kan på for siden af neglelakflasken, se hvordan lakken dækker. Den blå har fuld dækning (Kræver blot 1 lag) se den fyldte cirkel. Hvor i mod den lyserøde, ikke har fuld dækning, men der i mod er halv gennemsigtig. Super smart!

/ Liselotte

Lakkerne er modtaget til test, indlægget er udarbejdet efter mine egne meninger og holdninger.

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

6 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk