Follow:
FASHION

SOMETHING BLUE

SOMETHING BLUEBlue1

Jeg er virkelig dårlig til at gå med farve og køber altid tøj i sort eller sarte/neutrale farver, det samme gælder når jeg køber accessories. Jeg synes det er så lækkert med en farverig taske til et helt sort outfit. Men igen vælger jeg altid den “sikre”, en sort eller neutral taske, som kan holde sæson efter sæson. Det er ret vigtigt for mig, med mit behov for lækre designertasker at det er en jeg kan se mig selv med om mange år, da jeg ikke kan nænne at skille mig af med dem, de har alle en særlig betydning for mig.

Jeg har fået dette tyrkisfarvet perle armbånd fra MIX N’JOY, som er super fint og lækkert i kvaliteten. Det koster 200kr. og findes i mange fine og lækre farver. Jeg er sikker på det nok skal blive brugt flittigt henover sommeren, med hvidt tøj og solbrune arme.

Håber i har haft en lækker Pinseferie?
Min har stået på karneval, pinsefrokost, træning og Sons of Anarchy på sofaen igår. I aften får jeg besøg af en veninde og vi skal rigtig tøsehygge!

/ Liselotte

 

 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

14 Comments

 • Reply Katrine Guldbæk

  Hvor passer det bare vildt godt til dit flotte guld ur :-).
  Min pinse har stået på karneval, fødselsdag og afslapning 🙂

  26. maj 2015 at 12:53
  • Reply Liselotte

   Mange tak søde 🙂 <3

   Det lyder dejligt

   27. maj 2015 at 8:47
 • Reply Eline

  Hvor er det flot! Passer så godt til dit ur <3 Og det kommer uden tvivl til at blive så godt til den brune hud!! Hav en skøn aften søde.

  26. maj 2015 at 14:09
  • Reply Liselotte

   Mange tak 🙂
   Ja, det bliver virkelig lækkert med brun hud og en hvid kjole <3

   27. maj 2015 at 8:48
 • Reply Sanne

  Det ser super godt ud – lækre detaljer! 🙂

  26. maj 2015 at 17:41
 • Reply Stine // KISS KISS BANG BANG

  Hvor er de fine <3

  26. maj 2015 at 19:23
  • Reply Liselotte

   Ja, ikke – nu mangler vi bare lidt sol 🙂

   27. maj 2015 at 8:48
 • Reply Sofie

  Hvor er det fint og -som du selv skriver- perfekt til sommeren (:

  Knus
  aseaofinspiration.blogspot.dk

  26. maj 2015 at 20:19
  • Reply Liselotte

   Ja, helt perfekt til sommeren 😀

   27. maj 2015 at 8:50
 • Reply Julie Mænnchen

  Så fint og et sikkert hit til sommer 🙂

  27. maj 2015 at 16:11
 • Reply Karina

  Farven er SÅ smuk 😉

  29. maj 2015 at 20:39
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.