FASHION

SOMETHING BLUE

SOMETHING BLUEBlue1

Jeg er virkelig dårlig til at gå med farve og køber altid tøj i sort eller sarte/neutrale farver, det samme gælder når jeg køber accessories. Jeg synes det er så lækkert med en farverig taske til et helt sort outfit. Men igen vælger jeg altid den “sikre”, en sort eller neutral taske, som kan holde sæson efter sæson. Det er ret vigtigt for mig, med mit behov for lækre designertasker at det er en jeg kan se mig selv med om mange år, da jeg ikke kan nænne at skille mig af med dem, de har alle en særlig betydning for mig.

Jeg har fået dette tyrkisfarvet perle armbånd fra MIX N’JOY, som er super fint og lækkert i kvaliteten. Det koster 200kr. og findes i mange fine og lækre farver. Jeg er sikker på det nok skal blive brugt flittigt henover sommeren, med hvidt tøj og solbrune arme.

Håber i har haft en lækker Pinseferie?
Min har stået på karneval, pinsefrokost, træning og Sons of Anarchy på sofaen igår. I aften får jeg besøg af en veninde og vi skal rigtig tøsehygge!

/ Liselotte

 

 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

14 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk