Follow:
GET INSPIRED

GET INSPIRED BY JULIE MÆNNCHEN

GET INSPIRED BY JULIE MÆNNCHENDenne gang er det sødeste Julie fra itsmypassions.dk, som vi gerne vil præsentere jer for. Vi har været så heldig at møde Julie op til flere gange, til div. events og arrangementer her i Aalborg. Hun har en skøn personlighed og ikke mindst dejlig udstråling. Julie blogger om interessen for mode, bolig og mad. Hun tager de bedste og smukkeste billeder i blogland og laver uden tvivl de mest inspirerende og lækre collager, med alt inden for mode- og boliginspiration. Tag godt i mod søde Julie

Julie2

Julie3

Julie4Julie6Julie5Fortæl lidt om dig selv som person:
Uha, det burde jo være simpelt nok, men alligevel et svært spørgsmål. Jeg er bosat i Aalborg med min kæreste igennem snart 7 år (uha som tiden går?) Jeg vil betegne mig selv som en humørfyldt, positiv, lettere genert, sjov person, som drømmer om en plads på iværksættermarkedet, men hvad det lige bliver inden for, ja det må tiden vise. Lige for tiden arbejder jeg hos en delikatesse webshop og pendler derfor pt. frem og tilbage mellem Aalborg og Hadsund.

Beskriv din blog ud fra følgende (Stil,?Indhold og tema)
Bloggen startede ud som en ren modeblog, men har igennem årerne bevæget sig mere over i en blanding af mode & livsstil. Så jeg ville betegne bloggen som en mode- & livsstilsblog med plads til mode, bolig & madlavning.

Jeg har altid gået meget op i gode billeder og spændende tekst. Men især pæne billeder med godt lys, pænt motiv osv. er noget jeg sætter meget pris på ved en god blog – derfor har min egen selvfølgelig det samme. Jeg sætter desuden stor pris på, at man kan mærke personen bag bloggen, derfor prøver jeg at give mine læsere et indblik i min hverdag via mine tekster, men sørger også for, at det ikke bliver alt for personligt, da jeg gerne vil holde visse ting for mig selv. Collager er også en stor del af bloggens indhold, da jeg nyder at sammensætte dagens ønsker eller et ønske outfit.

Hvad kan du bedst lide ved dig selv:
. Og når det kommer til udseende er jeg ret glad for mine øjne og hår.

3 ord der beskriver din stil:
Simpelt, casual & skandinavisk ? det må være meget passende. Selvom det ikke altid er nemt at sætte ord på sin stil. Jeg er glad for både den feminine og den rå stil, så en god blanding af det, i neutrale farver.

Hvor shopper du helst?
Åh, jeg elsker at shoppe online og få det leveret til døren og når jeg gør det, så handler jeg ofte hos H&M, Zara og Asos. Deudover elsker jeg også at gå på opdagelser i de fysiske butikker, hvor butikker som Salling (som har lidt af det hele), H&M, Vila, Envii, Gina Tricot, Message og boligbutikker som Bahne, Inspiration og Imerco besøges.

Hvad er dit bedste køb?
Jeg er ret glad for min Big Shopper i den fineste pudder farve fra Decadent. Derudover er jeg så vild med min kamelfrakke fra H&M, som har vist sig at være en god investering, da den går igen, igennem sæsonerne. Og sidst men ikke mindst er min læderjakke fra Muuba, som også er en kær ven, da den passer til stort set alt og bruges flittigt igennem flere sæsoner.

Hvad er dit næste køb?
Et par ripped lyse denim jeans har længe stået på min to-buy liste. Nu mangler jeg bare lige at finde det helt rigtige par. Derudover er jeg altid på udkig efter lækre klassiske basis bluser, toppe mm. til forårsgarderoben.

Hvad er dit drømme køb?
Jeg drømmer pt. om at spare op til en lækker monogram taske fra Saint Laurent, men der går vist lige en rum tid endnu. Men smukke, det er de!

Nævn en af de sjoveste oplevelser du har haft som blogger:
Det må være de events mm. som man har deltaget i og stået for, igennem årerne. Det er jo altid lækkert at blive forkælet og ligeså altid hyggeligt at møde Jer læsere samt kollegaer indenfor blogverdenen, som altid er klar på en blog-snak.

Hvis du måtte vælge 3 ting, som du måtte medbringe til en øde ø – hvad ville du så vælge?
Altså min kæreste ville nok være et oplagt valg. Han er altid klar på en snak, så han skulle med. Og hvis vi går ud fra at øen er belagt med internet, så skulle min computer og kamera også med. Så er man jo ikke helt skåret af.
Vi siger tak til søde Julie, fordi hun vil være med til at fortælle lidt om sig selv.

Har i læst vores andre Get Inspired indlæg?
Med Camilla Julie, Tine TørningEline TychsenKatrine Guldbæk og Ditte Marie Jakobsen

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

12 Comments

 • Reply STEPHANIE / FASHIONBYSTERUP

  Rigtig godt indlæg 🙂

  27. maj 2015 at 10:40
 • Reply Camilla - Cfashion

  Jeg er vild med de her indlæg 🙂

  27. maj 2015 at 12:58
  • Reply Liselotte

   Det er vi glad for at høre 🙂

   27. maj 2015 at 13:20
 • Reply sofiewedderkopp

  Er enige med de andre, disse indlæg er simpelhen så spændene at læse! Især fordi man også kommer lidt “bag om” personen, i interviewer!
  Bliver lige nød til at spørge jer hvor i redigere billederne henne ? Tænker på den fine tekstboks i har på jeres billeder? Det ser vildt fedt ud!

  // Sofie

  http://www.sofiewedderkopp.dk

  27. maj 2015 at 14:01
 • Reply Stine // KISS KISS BANG BANG

  Elsker de her indlæg! 🙂 Og elsker Julie blog 😛

  27. maj 2015 at 15:31
  • Reply Liselotte

   Dejligt at høre søde :-*
   Ja, hun er super dygtig <3

   27. maj 2015 at 15:42
 • Reply Eline

  Så godt lavet! Og Julie er fantastisk og virkelig dygtig 🙂

  28. maj 2015 at 7:30
 • Reply Karina

  Julie er jo så dygtig til det hun laver 😉 Jeg følger hvert fald trofast hendes blog hver dag 😉

  29. maj 2015 at 20:36
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.