FASHION

GET THE LOOK – BLACK & WHITE

GET THE LOOK - BLACK & WHITEWHITE JEANS: GAP / BLACK KNIHT: ZALANDO ESSENTIALS  / BAG: MICHAEL KORS “JETSET” / SANDALS: NEW LOOK  EARRINGS: HVISK “MOONLIGHT” / NAIL POLISH: DEPEND 7 DAY “004”

Jeg ville elske at hoppe i dette sæt på denne triste og blæsende dag. Er vild med hvide hullede jeans (selvom jeg ikke kan holde dem hvide en hel dag, spilder altid eller sætter mig i et eller andet!) Sættet er helt perfekt til kølige dage, med den lune strik og virker knap så tungt med et par lette sommersandaler, som fx disse fra NEW LOOK  til kun 149 kr. og så er jeg altså helt forelsket i de smukke “Moonlight” øreringe fra HVISK.

I dag får jeg lidt travlt, skal til massage efter arbejde og i aften skal jeg over til min svigermor til noget familie-tamtam. Sonnis søster rejser allerede tilbage til New Zealand (hvor hun bor) på mandag, så der holdes noget “på-gensyn-hygge”. I morgen får vi lejligheden fuld af gæster, der er det nemlig vores tur til at holde “på-gensyns-hygge” for familien på min svigerfars side. Så ja, jeg skal også lige nå at handle ind og bage en kage inden vi smutter ud af døren i aften.

Skal i lave noget spændende i dag?

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

12 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.