BEAUTY

BALMBALM – ØKOLOGISK LUKSUS HUDPLEJE

BALMBALM - ØKOLOGISK LUKSUS HUDPLEJEJeg har fornyligt fået et nyt rensesæt fra mærket BalmBalm. Et mærke jeg ikke har kendt til før, men bestemt ikke vil gå uden om i fremtiden. Mit rensesæt var pakket ind i den fineste cracker – det er altså bare lidt sjovere at købe og modtage produkter i en fin emballage som denne. Jeg døjer med meget tør og til tider også urenhud, så jeg skal især til tider tænke meget over hvad jeg putter i ansigtet.

Balm Balms produkter er 100 % økologiske og certificerede af den uafhængige organisation Soil Association og så er produkterne ikke testede på dyr. Whats not to like?

Sættet koster 249 kr og kan købes HER hos LUXEBEAUTY.DK (Lige nu kan i få -10 % på jeres køb hos Luxbeauty.dk med koden: “everyday”)
Sættet indeholder: 1 x Deep Cleansing Balm – 30ml, 1 x Light Facial Oil – 10ml, 1 x Soothing Facial Tonic – 30ml, 1 x Organic Muslin Cloth – Små fine flasker, som man let kan have med på ferier og ikke fylder en hel del på badeværelseshylden og har oven i købet en drøj og god konsistens.

Rabat

BALMBALM - ØKOLOGISK LUKSUS HUDPLEJE1. Jeg starter med at massere Deep cleansing balm ind i ansigt og på min hals. Den lækre balm, har en tyk og en smule “fedtet” konsistens. Efter at have smurt det i hele ansigtet og halsen, fjerner det igen med fugtig og lun musselin klud (som er inkluderet i sættet!) Kluden er virkelig lækker og kan bl.a. også købes seperat i en 3-pak HER.
2. Derefter Sprayer jeg “Soothing facial tonic” på min rene hud og lader det trække ind.
3. Afslutter med at massere “Light Facial oil” ind i ansigtet og på halsen, indtil den er helt absorberet. Jeg bruger det måde morgen og aften. Efterlader huden lækker, frisk og virkelig blød.

Lige nu kan i få -10 % på jeres køb hos Luxbeauty.dk med koden: “everyday”

/ Liselotte

Indlægget er udarbejdet i samarbejde med Luxbeauty.dk 

 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

6 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.